Felhívások, Hírek

Rajzpályázat: Vadon élő állatok hazánkban – Felhívás

2024. február 5.   SZKKK  

FELHÍVÁS

 

A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ, valamint a Kisfaludi Művészkör rajzpályázatot hirdet általános iskolás diákok részére.

A pályázat témája: „A vadon élő állatok világnapja – Vadon élő állatok hazánkban”

Március 3. a vadon élő állatok világnapja. Ezen a napon ünnepeljük, hogy a Földünk vadon élő növény- és állatvilága milyen sokszínű, illetve, hogy milyen gazdasági, tudományos, etikai és esztétikai értéket képviselnek. Beszéljünk egy kicsit a Föld természeti értékeiről!

A pályázatban kíváncsiak vagyunk arra, milyen sokszínű a vadon élő állatok világa.

A technika szabadon választott. Az alkotásokat bármilyen technikával el lehet készíteni, színes ceruza, filctoll, vízfesték, zsírkréta, pasztell, tempera, egyéb. A beadott pályamű mérete maximum A3 legyen!

 

Kategóriák:

I. 1–4. osztályosok

II. 5–8. osztályosok

Alkotások leadása:

  • A pályamű mérete maximum A3-as lehet.
  • A rajzokat a Kisfaludi Közösségi Házban (8000 Székesfehérvár-Kisfalud, Könyves Kálmán utca 10/A) hétfőn és szerdán 18.00–20.00 óráig, valamint a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ portáján (8000 Székesfehérvár, Fürdő sor 3.) hétfőtől péntekig 8.00–20.00 óráig lehet leadni.
  • Kérjük, hogy a pályázó gyermek neve és kora az alkotás hátuljára kerüljön, ne az elejére!
  • A pályaművek hátuljára kérjük ráírni a készítő nevét, korát, az iskola nevét, az alkotás címét, a szülő elérhetőségeit (mobiltelefonszám, e-mail cím).

A pályázat benyújtási határideje: 2024. március 18. 

Díjazás: Az alkotások közül I., II. és III. helyezettet választ ki a zsűri, a legjobb alkotások készítői értékes ajándékot kapnak, az alkotásokat beküldött gyermekek pedig egy workshop keretében tanulhatnak és alkothatnak közösen a Kisfaludi Művészkör tagjaival. Az eredményhirdetésről és díjátadóról értesítjük a díjazottakat.

Különdíjjal jutalmazzuk azt az alkotást, amely közösségi felületen a legtöbb szavazatot kapja a közönségtől.