Hírek

Minden korosztálynak szórakozást kínált a Tóvárosi piknik

2024. május 12.   SZKKK  

Egész délutános szórakozásra hívta az SZKKK a Tóvárosban élőket vasárnap a Toronysor sétányra. A Tóvárosi piknik kínálatában gyermekprogramok, kalandpark, mászófal, állatsimogató, a Batyu Színház mesejátéka, a Zsigmond Lala Énekstúdió Disney-show-ja, Váradi Eszter Sára és Keller János operettműsora szerepeltek, a napot Csepregi Éva fellépése zárta.

Vasárnap nem sokkal dél után már pókemberek és pókleányok lepték el a Toronysor sétányon felállított mászófalat: ez volt a piknik egyik legnépszerűbb programpontja – nagyon sokan tették próbára magukat a falon, ahogy a másik roppant népszerű eszköz, a kalandpark pályáit is sokan választották. A háziállatok ma már ritkaságnak számítanak egy nagyvárosban, így nem meglepő, hogy óriási sikere volt a nyuszi-, kecske- és báránysimogatónak is.

Az ingyenes pikniken a színpadi programok sem maradhattak el: előbb a Batyu Színház gyerekeknek és szülőknek is tanulságos mesejátékát, majd a Zsigmond Lala Énekstúdió Disney Show-ját láthatta a közönség. A folytatásban a Vörösmarty Színház színművészei, Váradi Eszter Sára és Keller János operettslágerekkel örvendeztette meg a programra kilátogatókat.

A sztárfellépő, Csepregi Éva koncertje előtt dr. Cser-Palkovics András polgármester és Mészáros Attila alpolgármester, a városrész önkormányzati képviselője köszöntötte a résztvevőket. A polgármester véleménye szerint ez a piknik is igazolja, hogy érdemes városrészi rendezvényeket szervezni, a találkozások élménye, a fiatalok és idősek öröme pedig jó érzéssel tölthet el mindenkit. Mészáros Attila alpolgármester, a városrész önkormányzati képviselője elmondta, igyekeztek olyan programot összeállítani az SZKKK munkatársaival, ami minden korosztálynak jó szórakozást kínál. Mint fogalmazott: nagyon jó látni a sok mosolygós arcot, boldog embert. Mindenkinek kellemes időtöltést és jó szórakozást kívánt a nap zárókoncertjéhez.

A köszöntők után Csepregi Éva, a Neoton Família Sztárjai együttes énekesnője lépett színpadra. A Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett, EMeRTon-díjas énekesnő néhány hónapja lépett fel az Alba Regia Sportcsarnokban együttesével. Csepregi Éva ezúttal olyan slágerekkel örvendeztette meg a közönséget, mint a Párizsi lány, vagy éppen a Monte Carlo.

Szöveg: Józsa Dávid (ÖKK) és SZKKK, fotó: Kiss László (ÖKK) és Lőrincz Miklós


 

, ,