Hírek

Duális hallgatónk bejárta a Corvinus új épületét

2019. július 2.   Fehérvári Programszervező Kft.  

A Fehérvári Programszervező Kft. tavaly csatlakozott a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán folyó duális képzéshez partnerként. A cégnél jelenleg egy turizmus-vendéglátás szakos hallgató ismerkedik a rendezvényszervezés világával: Bazsó Ágnes több városi rendezvény előkészítésében, lebonyolításában segítette már a Kft. profi munkatársait. Ági aktív duális hallgatóként részt vehetett BCE új fehérvári épületének bejárásán, az alábbiakban az ő beszámolóját olvashatják.

„Új épülettel bővült a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa. A B épületet teljesen felszerelten ugyan csak szeptemberben adják át, de néhányunknak lehetősége volt még a hivatalos átadás előtt bejárni az itteni tereket. A patinás épület belülről letisztult dizájnnal és 21. századi, korszerű felszereléssel várja a hallgatókat, akik így már több nagy előadóban és kisebb, de kényelmes és szép teremben hallgathatják az előadásokat. Az oktatótermeken kívül egy modern kutatóközpont is helyet kapott az épületben, szenzorokkal, kifinomult érzékelőkkel ellátott kamerákkal és a legkorszerűbb technikával felszerelve. A tetőtérben pedig egy tágas könyvtár is lesz, ahol akár babzsák foteleken olvasgathatunk majd. A bejáráson megtudhattuk: a beruházás a tervezett pénzügyi kereteken belül valósult meg, mindenki meg van elégedve az eredménnyel, amely – bátran állíthatom – felülmúlta az elvárásokat.

Izgatottan várom, hogy élettel teljen meg az épület, hogy a szünetekben a zsibongóban beszélgethessünk. Személy szerint a kedvenc termem a tetőtérben található nagyelőadó, amelyet gyönyörű faberakással díszítettek, a terem közepén pedig egy hatalmas tetőablakon árad be a természetes fény. Kíváncsi vagyok, hogy hallgatótársaim és az újonnan érkező gólyák hogyan fogadják az új épületet, de biztos vagyok benne, ők is pont olyan lelkesek lesznek majd, mint én.”

Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campus »


 

,