Hírek

A főzőhelyek több mint fele elkelt

2019. július 4.   Fehérvári Programszervező Kft.  

Még csak tíz napja lehet jelentkezni az idei, sorrendben XV. Fehérvári Lecsófőző Vigasságra, de a főzőhelyek több mint fele már elkelt. A rendelkezésre álló 582 főzőhelyből 146-ot magáncsapatok, 77-et céges kollektívák, 55-öt civil szervezetek, 28-at pedig városi intézmények foglaltak le a szeptember 21-i eseményre.  

A lecsófesztiválra augusztus 26-án 23 óráig lehet regisztrálni a www.fehervariprogram.hu/lecso oldalon. Fontos tudnivaló, hogy a regisztrációt követően 5 munkanapon belül le kell foglalni a főzőhelyeket és be kell fizetni a részvételi díjat (ennek összege évek óta változatlan), ezt a cégek átutalással, a magánszemélyek, civil- és egyéb szervezetek a készpénzben vagy bankkártyával történő személyes befizetéssel tehetik meg Székesfehérváron, a Művészetek Házában (III. Béla király tér 1.), az I. emeleti 103-as irodában. A pénzbefizetésre hétfőn, kedden és csütörtökön 9.00–15.00 óráig, szerdán 8.00–18.00 óráig, pénteken pedig 8.00–12.00 óráig van lehetőség.

 

A főzőhelyeket a magánszemélyek, civil- és egyéb szervezetek a befizetéssel egyidőben foglalhatják le, a cégek pedig a regisztrációt követően e-mailben vehetik fel a kapcsolatot a szervezőkkel, akik kérik, hogy a regisztráció előtt minden jelentkező olvassa át a honlapon az esemény részletes felhívását. Akinek a felhívás elolvasása után is maradt még kérdése, a honlap „Elérhetőségek” menüpontja segítségével tudja felvenni a kapcsolatot kollégáinkkal.