Hírek

A kicsik szívügye

2019. október 11.   Fehérvári Programszervező Kft.  

A „Szívügyünk Fehérvár” egészségügyi szűrőnaphoz kapcsolódva Székesfehérvár önkormányzata idén is képzőművészeti pályázatot hirdet a város óvodái számára. A legjobb alkotásokat beküldő óvodai csopotokat az esemény megnyitója keretében díjazzák.

A pályázatot a szervezők azzal a céllal írták ki az óvodai csoportok számára, hogy a gyermekeket így is motiválják az egészséges életszemléletben való gondolkodásra. Az ovisok bármilyen technikával készíthetik alkotásaikat az egészség, az egészségmegőrzés és az egészséges táplálkozás jegyében.

Felhívás

A Fehérvári Programszervező Kft. 2019-ben is megrendezi a város nagyszabású „Szívügyünk Fehérvár” egészségügyi szűrőnapját, amikor is felhívják a figyelmet a szűrések, egészségmegőrzés fontosságára, lehetőséget nyújtva minél több vizsgálat ingyenes igénybevételére.

Az őszi időszakban a város óvodáiban általában egészséghetet tartanak, ehhez kapcsolódva az esemény szervezői várják az óvodai csoportok tetszőleges technikával készített képzőművészeti alkotásait az egészség, egészségmegőrzés, egészséges táplálkozás jegyében. A pályamunkákat 2019. október 29., kedd 15.00 óráig lehet eljuttatni a Fehérvári Programszervező Kft. 114-es irodájába (Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.). A műveket a rendezvény végeztével visszaszolgáltatják.

A beérkező alkotásokat díjazzák; az óvoda, ezen belül is maga az alkotó csoport fog értékes ajándékot kapni, tehát érdemes az egészség témakörben alkotni! Az első helyezett díja 40.000 Ft értékű, kreatív eszközökre beváltható ajándékutalvány, a második helyezett 30.000 Ft, a harmadik helyezett 20.000 Ft értékű ajándékutalvánnyal lesz gazdagabb.

A pályaműveket november 5-én, kedden a „Szívügyünk Fehérvár” egészségügyi szűrőnapon kiállítják és ott tartják az eredményhirdetést is 15.00 órai kezdettel.

További információ a pályázattal kapcsolatban:
Nikolényi Mirtill, +36 70 682 0236 és nikolenyi.mirtill@fehervariprogram.hu