Hírek

Elmarad az idei Diáknapok

2020. március 13.   Fehérvári Programszervező Kft.  

A járványhelyzet miatt idén nem rendezzük meg a Fejér Megyei Diáknapokat. Információink a befizetésekről, visszafizetésekről, előzetesen leadott pályaművekről.

Az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről szóló 41/2020. (III. 11.) Korm. rendelet értelmében dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár Megyei Jogú Város polgármestere arról döntött, hogy az önkormányzati társaságok által szervezett 100 főnél nagyobb beltéri és 500 főnél nagyobb kültéri rendezvényeket 2020. május 1. napjáig terjedő időszakig törölni kell. Sajnos ez érinti Fehérvári Programszervező Kft. által április 3–5. között lebonyolítani kívánt idei Fejér Megyei Diáknapokat is, ezért a rendezvény ELMARAD. Székesfehérvár polgármestere döntését egyeztette a rendezvényt fogadó város, Dunaújváros polgármesterével is.

Azon intézmények számára, amelyek a nevezési díjat már átutalták, a díj visszautalásáról haladéktalanul gondoskodunk. Az utalás arra a bankszámlaszámra érkezik, amelyről a befizetés történt. Ha intézmény a nevezési díjat még nem utalta át, akkor kérjük, hogy az utalást már ne indítsák el, és erről tájékoztassák a számlabefizetőt is.

Az előzetesen leadott pályaműveket sem zsűrizzük le, azokat az alábbi időpontokban lehet visszavenni:

  • Dunaújvárosban: március 18-19. (szerda-csütörtök) nyitvatartási időben a Tourinform Irodában,
  • Székesfehérváron: március 18-19. (szerda-csütörtök) 10.00 – 16.00 óra között a Művészetek Házában, a 113-as irodában.

Köszönjük, hogy a Fejér Megyei Diáknapok 2020 eseményeinek előkészítésében segítségünkre voltak!

Ez az az esemény, ami nem csak bemutatkozási lehetőséget biztosít a megye diákságának, hanem kicsit össze is fogja őket is és az iskolákat is. Ennek az idén nem lehetünk részesei, de jó érzés volt, hogy minden partnerünk segítségünkre volt az előkészületekben.

Jó egészséget kívánunk, találkozunk jövőre!