Hírek

Közlemény

2021. május 19.   SZKKK  

Kedves Barátaink! Kedves Fehérváriak!

 

Reménykedtünk, bíztunk eddig, de most sajnos be kell jelentenünk: a járványhelyzet miatt érvényben levő jogszabályok értelmében ebben az évben is elmarad a Hetedhét Játékfesztivál.

A rendeletek nem teszik lehetővé, hogy közterületen nagyobb rendezvényt tartsunk, de azt szeretnénk, ha a gyerekek nem maradnának programok nélkül. Arra törekszünk, hogy a kínálatban szerepeljen védettségi igazolvánnyal, illetve annak hiányában is élvezhető program.

A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK), valamint a Hetedhét Játékmúzeum munkatársai a belvárosban szerveznek játékot Babaszobák nyomában címmel. A játékban négy helyszínt kell felkeresni, ahol nyolc tablón a múzeumban látható enteriőröket találják az érdeklődők. A fotókról „eltűnt” részleteket kell megtalálni, majd a játékhoz tartozó füzetekben a hiányzó darabokat matricák formájában beragasztani a helyükre. Ez a játék május 30-án kezdődik és június 7-ig tart, bárki számára szabadon látogatható.

A gyermeknapi hétvégén, május 29–30-án az SZKKK négy házában, négy városrészben szervez programokat, amelyeken többek között bábműsor, koncertek, hagyományőrző bemutató, interaktív zenés és kézműves foglalkozás, valamint sok-sok játék várja majd az aprónépet. Ezeken a helyszíneken a belépés védettségi igazolványhoz kötött.

Keressék hamarosan megjelenő programjainkat, használják ki a jelen helyzetben rendelkezésre álló lehetőséget! Szeretettel várjuk Önöket és gyermekeiket!

 

Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ
Hetedhét Játékmúzeum


 

,