Jó gyakorlatok, Hírek

Díjazták az SZKKK-t

2023. október 3.   SZKKK  

A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ második helyezést ért el a Nemzeti Művelődési Intézet által meghirdetett pályázaton, amelynek résztvevői a közösségi fesztiválokkal kapcsolatos jó gyakorlataikat mutatták be kisvideókban. A helyezéssel járó ajándékot, egy 20×5 főre elegendő gyöngyfűző csomagot Bertalan Réka, az SZKKK munkatársa, a pályázati projekt vezetője és Gruber Nóra, az SZKKK munkatársa vette át.

A Nemzeti Művelődési Intézet június végén hirdetett pályázatot a közművelődési feladatellátó szervezeteknek, hogy egy saját szervezésű közösségi fesztivál közösségépítő törekvéseit, illetve a rendezvényen alkalmazott jó gyakorlatokat kisvideó formájában mutassák be. A pályázat célja volt, hogy a benyújtott kisfilmek a későbbiekben a közművelődési szakmát segítsék, minél több szakembernek nyújtsanak inspiráló, új ötleteket. Az SZKKK Önkéntesek a Székesfehérvári Királyi Napokon címmel nyújtott be a felhívásra kisfilmet, amellyel második helyezést ért el.

A helyezéssel járó ajándékot Bertalan Réka, az SZKKK munkatársa, a pályázati projekt vezetője és Gruber Nóra, az SZKKK munkatársa vette át Hahn-Kakas Istvántól, az NMI Fejér vármegyei igazgatójától és Mihalcsik Mártától, az NMI Hálózati Központjának módszertani referensétől.