Hírek

Hívd randira házastársadat! – a SZÉNA Egyesület pályázata

2024. január 24.   SZKKK  

Tizenhetedik alkalommal szervezik meg hazánkban a Házasság hete rendezvénysorozatot  2024. február 11. és 18. között. Ehhez kapcsolódóan a SZÉNA Egyesület -–hagyományaihoz híven – pályázatot hirdet a Fejér vármegyében élő házaspároknak. A játékon értékes nyeremények találnak gazdára.

Közel két évtizede Angliából indult el a kezdeményezés, amely Valentin-nap környékén minden évben egy hétig a házasság és a család fontosságára kívánja irányítani a figyelmet. A Házasság hetét – amelyhez hazai és nemzetközi szinten is számos ismert közéleti személyiség csatlakozott kifejezve elköteleződését a házasság, a család ügye iránt – mára 4 kontinens 21 országában ünneplik. Hazánkban az országos eseménysorozatot 2008 óta rendezik meg a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával, számtalan nagyváros, település, közösség részvételével.

A SZÉNA Egyesület – a Házasság Hetéhez kapcsolódóan – játékot hirdet Fejér vármegyében élő házaspárok számára. A „Hívd randira házastársadat!” elnevezésű pályázat keretében azt kérik a résztvevőktől, hogy január 22. és február 11. között töltsenek el kettesben egy kis időt és a randevún készítsenek egy közös képet is. Azok a házaspárok is pályázhatnak, akik a korábbi években már részt vettek a SZÉNA Egyesület játékában. Akik teljesítik a feladatot és a fotót feltöltik az Egyesület honlapján elérhető űrlapon keresztül, részt vesznek egy sorsoláson, ahol több értékes nyeremény is gazdára talál. Kisorsolnak az Árpád Fürdő jóvoltából egy Relax Páros csomagot, a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége székesfehérvári csoportjának felajánlásából egy ajándékcsomagot, valamint az Origo Mandoletti és Szendvicsbár ajándékaként egy páros brunch meghívást.

A pályázatokat 2024. február 11., 24 óráig várják. A sorsolásra és az eredményhirdetésre a Házasság Hetében kerül majd sor, a nyerteseket pedig telefonon értesítik legkésőbb 2024. február 22-ig. A kezdeményezés célja felhívni a figyelmet a kettesben töltött, minőségi idő és az egymásra figyelés fontosságára. A párok felidézhetik, megismételhetik hajdani találkozásaikat, ezzel is erősítve kapcsolatukat. A program együttműködő partnere a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ.