Önkéntesek

Önkéntesség az SZKKK rendezvényein

2015. október 30.   Gyöngyösi Tímea  

Az önkéntesség életforma. Minden korosztály számára lehetőséget ad arra, hogy gazdagítsa környezete értékeit, lakóhelye közösségét, és feledhetetlen élményeket gyűjtsön egy jó csapatban.

Székesfehérváron már több éve van arra lehetőség, hogy a jelentkező önkéntesek bekapcsolódjanak a város legnagyobb, sok ezer embert megmozgató fesztiváljainak lebonyolításába, megvalósításába. Az önkéntes tevékenység azt jelenti: „szabad elhatározásból történő szolgálat”. A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKK) szinte minden rendezvényén dolgoznak olyanok, akik megtestesítik ezt a megfogalmazást: szabadidejüket nem sajnálva, pontosan, lelkesen dolgoznak azért, hogy mások jól érezzék magukat. 

A középiskolás diákok számára ez egy nagy lehetőség, hogy az iskolai közösségi szolgálati óráikat teljesíthessék. Sokak számára ad élményt azt, hogy részesei lehetnek egy-egy rendezvény megvalósulásának, sok emberrel ismerkedhetnek meg és könnyebben beilleszkedhetnek a munka világába. 

Az idősebb korosztályból is nagyon sok az önkéntesünk: ők azért jönnek örömmel, mert hasznosan tölthetik az idejüket, tapasztalataikat megoszthatják a fiatalabbakkal is.

Jelentkezni lehet e-mailben: onkentes@fehervariprogram.hu, az önkéntes Facebookon vagy az alábbi űrlap kitöltésével: