Hírek

Áprilisban ismét Diáknapok

2019. január 25.   Fehérvári Programszervező Kft.  

A Fehérvári Programszervező Kft. 2019-ben is megrendezi a Fejér Megyei Diáknapokat. A megye középiskolásait megszólító, több mint hat évtizedes múltra visszatekintő művészeti fesztivál helyszíne ebben az évben Székesfehérvár lesz, az esemény időpontja április 12–14.

Ahogyan tavaly, ebben az évben is 12 kategóriában mutathatják meg tehetségüket a fiatalok. Idén lehetőség nyílik a kórusok számára a Diáknapokon az Éneklő Ifjúság keretein belül KÓTA minősítést is szerezni, ennek részletei is olvashatók a www.diaknapok.hu honlapon.

A nagy létszámú részvételre való tekintettel a jelentkezés – az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan – nem egyedileg történik, hanem az iskolákon keresztül, az iskolai kapcsolattartók segítségével. Ők regisztrálnak a két évvel ezelőtt megújított nevezési felületen, ahova feltöltik a nevezéssel kapcsolatos adatokat.

A jelentkezési időszak: 2019. február 8. 12.00 óra – március 11. 23.00 óra.

A Diáknapok felhívása, a jelentkezéssel kapcsolatos információk, valamint minden egyéb fontos dokumentum már olvasható az esemény hivatalos honlapján, a www.diaknapok.hu oldalon. A középiskoláknak tájékoztató levelet küldtünk az idei rendezvényről, a diákokat pedig kérjük, a felhívás a művészeti kategóriák leírásainak tanulmányozása után keressék az iskolák kapcsolattartó tanárait! 

   


 

,