Hírek

Tizenhárman maradtak versenyben

2019. január 28.   Fehérvári Programszervező Kft.  

Ma zajlott a Szóval győzni kommunikációs bajnokság válogatója: 26 középiskolás gyűlt össze a Hiemer-házban, hogy a dr. Ignácz Adrienn pszichológussal, Bakonyi István irodalomtörténésszel és Kozáry Ferenc színművésszel folytatott improvizatív társalgásból kiderüljön, kik vetélkedhetnek márciusban a győzelemért.

A döntnökök a mezőnyt megfelezve 13 diákot juttattak tovább: Alföldi Laura, Balogh-Vadász Barnabás, Bíró Mózes Áron, Csüri Fanni Noa, László Laura, Mayer Kata, Milák Tünde, Nyári Ádám, Rudniczai Rudolf, Sándor Tamara, Szipola Antal, Tóth Kristóf és Vörös Ádám versenyezhet a március 8-i döntőben.

Gratulálunk a továbbjutóknak, és minden jelentkezőnek köszönjük a részvételt!

A kommunikációs verseny egy hét múlva a  mentornapokkal folytatódik, ahol a válogató zsűritagjain kívül még Azurák Csaba, a TV2 műsorvezetője segíti a felkészülést: összesen öt alkalomból álló tematikus képzés vár majd a döntősökre. A március 8-i versenynapon a diákoknak rövid felszólalást kell majd bemutatniuk, beszélgetniük Azurák Csabával, továbbá kommentálni egy videót, ami rögtönzési képességeket igényel.

A döntnökök a 26 fős mezőnyt megfelezve 13 diákot juttattak tovább: Alföldi Laura, Balogh-Vadász Barnabás, Bíró Mózes…

Közzétette: Szóval győzni – 2019. január 28., hétfő