Hírek

Duális képzés a programszervező kft.-nél

2019. február 11.   Fehérvári Programszervező Kft.   Video

A Fehérvári Programszervező Kft. 2018-ban kapcsolódott be a BCE Székesfehérvári Campusán folyó turizmus-vendéglátás duális képzésbe. Ismerjétek meg közelebbről a sokszínű céget, ahol a gyakornokok a rendezvényszervezés minden oldalát – előnyeit és hátrányait is – megtapasztalhatják!

Ha rendezvény, akkor Fehérvári Programszervező Kft. – Székesfehérváron nem kérdés, kit keres elsőként az érdeklődő, ha a helyi programokra kíváncsi. A négy évvel ezelőtt alakult önkormányzati cég évente harmincnál is több nagy városi esemény előkészítője, lebonyolítója, de a kft. felkérésre más, céges rendezvények szervezését is vállalja – elég csak a gorsiumi tavaszköszöntő ünnepre, a Floraliára gondolni. A munkatársak kipróbált, sok éles helyzetben edzett szervezők, akik nem esnek kétségbe, ha a helyszínen kell azonnal reagálni a legváratlanabb történésekre. Koncert vagy színházi előadás, közösségi főzés vagy egész napos sportos program, több napos kulturális vagy középiskolásokat megmozgató művészeti fesztivál, elegáns bál vagy a tehetségeket támogató verseny – a Programszervező Kft. sokszínű rendezvényei között minden korosztály talál a kedvére valót, erről bárki megbizonyosodhat a hivatalos honlapon, ahol a műsornaptárban már most is látható az összes idei rendezvény: www.fehervariprogram.hu

Ujfalusi Zsaklin Zsófia tavaly óta vesz részt a duális képzésben

Nincs évszak, amikor a szervező csapat pihenne: vagy azért, mert a következő időszakot készíti elő, új fellépőket, új programokat keresve vég nélkül telefonál, tárgyal és egyeztet, vagy azért, mert a helyszínen van, hogy minden rendben folyjon az éppen aktuális eseményen. A szervezők mellett profi marketingesek dolgoznak annak érdekében, hogy a rendezvények híre időben eljusson mindenkihez. A kft. része a város artmozija: a Barátság mozi hatvan férőhelyén kényelmes székekben, kiváló digitális technikával vetített filmeket élvezhet a közönség. A filmszínház tematikus vetítései rendkívül népszerűek, ahogyan azok iskolás csoportoknak szervezett előadások is, amelyek nemzeti ünnepekhez, jeles napokhoz csatlakoznak. A művészmozi bővíti a kft. lehetőségeit, színesíti például az adventi programokat, de óriási siker volt tavaly kertmozi is a Zichy ligetben, a Kortárs Művészeti Fesztivál keretében.