Hírek

Főzzön és győzzön! – indul a regisztráció a lecsófesztiválra

2019. június 25.   Fehérvári Programszervező Kft.  

Indul a jelentkezés a XV. Fehérvári Lecsófőző Vigasságra: a Fehérvári Programszervező Kft. 2019. június 25-én 22 órától augusztus 26-án 23 óráig várja a csapatok jelentkezését a főzőversenyre. Az eseménnyel kapcsolatos minden információ a www.fehervariprogram.hu/lecso honlapon olvasható.

Az idei már a tizenötödik lesz a Lecsófőző Vigasságok sorában – szeptember 21-én várhatóan ismét több száz üstben rotyog majd a lecsó, és a nap végére az is kiderül, ki lesz 2019-ben a Lecsókirály. De nem csak a Lecsókirály fejére kerül korona:  új gazdára talál a Sipi Emlékkupa és díjazzák a Legdekoratívabb Főzőhelyet is.

A lecsófesztiválra a magánszemélyek, a cégek és a civil szervezetek 2019. június 25-én 22 órától augusztus 26-án 23 óráig regisztrálhatnak a www.fehervariprogram.hu/lecso oldalon. Fontos tudnivaló, hogy a regisztrációt követően 5 munkanapon belül le kell foglalni a főzőhelyeket és be kell fizetni a részvételi díjat (ennek összege évek óta változatlan), ezt a cégek átutalással, a magánszemélyek, civil- és egyéb szervezetek a készpénzben vagy bankkártyával történő személyes befizetéssel tehetik meg Székesfehérváron, a Művészetek Házában (III. Béla király tér 1.), az I. emeleti 103-as irodában. A pénzbefizetésre hétfőn, kedden és csütörtökön 9.00–15.00 óráig, szerdán 8.00–18.00 óráig, pénteken pedig 8.00–12.00 óráig van lehetőség.

A főzőhelyeket a magánszemélyek, civil- és egyéb szervezetek a befizetéssel egyidőben foglalhatják le, a cégek pedig a regisztrációt követően e-mailben vehetik fel a kapcsolatot a szervezőkkel, akik kérik, hogy a regisztráció előtt minden jelentkező olvassa át a honlapon az esemény részletes felhívását.

A bográcsokat a már ismert helyszíneken, a Dózsa György úton, a Móri úton és a Zichy liget körül állítják fel. A nevezési díjért cserébe a szervezők tűzifát, tűztálcát, sörpadgarnitúrát, kenyeret és főzőkötényt biztosítanak a résztvevőknek, a lecsó nyersanyagairól a csapatoknak maguknak kell gondoskodniuk.

 
Minden a Lecsóról: www.fehervariprogram.hu/lecso »

 

 

,