Hírek

Öltöztessük együtt fehérbe a Kisangyalokat!

2019. október 12.   Fehérvári Programszervező Kft.  

Az első adventi vasárnapon, december 1-jén újra hallhatjuk a legszebb, legismertebb karácsonyi dalokat a Kisangyalok karának előadásában. A város iskoláinak diákjaiból összeállított alkalmi kórusban idén több mint 400 gyermek énekel majd a gyertyagyújtás előtt. A sok száz csengő gyermekhang minden évben meghitt hangulatot varázsol a Városház térre. Idén szeretnénk ezt az élményt még teljesebbé tenni azzal, hogy a kórus hófehérben áll a közönség elé.

Ehhez kérjük az Önök segítségét. Akinek van otthon meleg FEHÉR sapkája, kesztyűje, sálja, pelerinje, kabátja, bundája, adja nekünk kölcsön december 2-ig! Ígérjük, hogy óvjuk, vigyázunk minden holmira és az előadás után visszaadjuk a bennünket segítőknek.

Persze örülünk, ha lesz olyan,  aki nem kéri vissza a ruhákat, hiszen a Kisangyalok kara jövőre és azután is részese lesz a Fehérvári Adventnek, a holmikat újra és újra használni tudjuk majd. Az alkalmi kórusban alsó és felső tagozatos diákok is szerepelnek, így mindenféle méretű ruhára szükségünk van.

A felajánlásokat november 20-ig várjuk a Fejér Megyei Művelődési Központ – Művészetek Háza portáján, 8.00–16.00 óráig. Készüljenek velünk az adventre, köszönjük, ha segítenek „fehérre festeni” a Kisangyalok karát!