Hírek

Foglaljon helyet!

2020. június 29.   Fehérvári Programszervező Kft.  

Megújult a Fehérvári Lecsófőző Vigasság online jelentkezési felülete: a főzőcsapatok a jegyfoglalási rendszerekből ismert módon, egy jól kezelhető térképről választhatják ki főzőhelyüket. Újdonság az is, hogy idén már online bankkártyás fizetésre is lehetőségük lesz a magánszemélyeknek. Bemutatjuk az új jelentkezési felületet.

Az idei már a tizenhatodik lesz a Lecsófőző Vigasságok sorában, várhatóan ismét több száz üstben rotyog majd a megunhatatlan lecsó. A nap végére most is kiderül majd, ki lesz 2020-ben a Lecsókirály, de a hagyományoknak megfelelően új gazdára talál a Sipi Emlékkupa és díjazzák a Legdekoratívabb Főzőhelyet is. A főzők a bográcsokat a már ismert helyszíneken, a Dózsa György úton, a Móri úton és a Zichy liget körül állíthatják fel. A részvételi díjért cserébe a szervezők tűzifát, tűztálcát, sörpadgarnitúrát, kenyeret és főzőkötényt biztosítanak a résztvevőknek, a lecsó nyersanyagairól a csapatoknak maguknak kell gondoskodniuk.

A céges csapatok számára már el is indult a jelentkezés a város népszerű eseményére: ők az elsők, akik a www.fehervariprogram.hu/lecso oldalról elérhető megújult online felületen, egy egyszerű regisztráció után egy jól kezelhető térképen foglalhatják a kiszemelt főzőhelyet, a jegyfoglalási rendszerekből ismert módon.

A térképészek bevonásával készített, valósághű térképen a korábbinál nagyobb, tágasabb főzőhelyek pontosan beazonosíthatóak az egymástól jól elkülönülő szektorokban. Minden főzőhely pontos koordinátákkal rendelkezik, ennek köszönhetően egyetlen kattintással, a Google Street View segítségével az is megtekinthető, hogy az adott főzőhely miként helyezkedik el az utcaképben. A ma indult céges regisztrációban csak az árammal ellátott „B” szektorban lehet főzőhelyet foglalni, a július 10-én kezdődő, mindenki számára elérhető regisztrációban már az összes szektor nyitva áll.

A főzőhely kiválasztása után fizetési módot kell választani. Fontos tudnivaló a jelentkezők számára, hogy a regisztrációt követően 5 munkanapon belül be kell fizetni a részvételi díjat (amelynek összege évek óta változatlan) – a helyfoglalás kizárólag a befizetés után válik véglegessé.

A cégek csak utalással fizethetik be a részvételi díjat, a július 10-én induló, bárki számára nyitott regisztrációban a magánszemélyek, a civil és egyéb szervezetek képviselői személyesen készpénzben vagy bankkártyával teljesíthetik a befizetést Székesfehérváron, a Művészetek Háza aulájában (III. Béla király tér 1., bejárat az épület park felőli oldalán). A pénzbefizetésre július 13. – augusztus 18. között van lehetőség: hétfőn és csütörtökön 10.00–14.00, szerdán 10.00–18.00, pénteken 7.00–15.00 óra között.

2020-ban újdonság, hogy a regisztrációt követően a magánszemélyek online bankkártyás fizetéssel is kiegyenlíthetik a részvételi díjat. Aki ezt a fizetési módot választja, a népszerű, széles körben használt SimplePay online bankkártya elfogadási megoldás felületével találkozik, itt a bankkártya adatainak megadásával vagy Simple fiók segítségével tudja befizetni a részvételi díjat.

A rendezvénnyel kapcsolatos minden információ a www.fehervariprogram.hu/lecso honlapon olvasható. A szervezők kérik, hogy a regisztráció előtt minden jelentkező olvassa át a honlapon az esemény részletes felhívását és a kapcsolódó dokumentumokat.

Minden a Lecsóról, online nevezés »