Hírek

Fehérvár Hero: holtverseny esetén sorsolással döntenek

2020. november 19.   Fehérvári Programszervező Kft.  

„Fedezd fel a benned rejlő hőst!” – hirdeti az októberben indított online játék, a Fehérvár Hero. Az új városi applikáció letöltői naponta kapnak izgalmas feladatokat, amelyek elvégzését egy-egy fotó feltöltésével, megadott helyszínről való bejelentkezéssel, vagy a saját lelkiismeretükre bízva az applikációban egy gomb megnyomásával igazolhatják. A többnyire Székesfehérvárhoz kapcsolódó hőstettek mindenki számára könnyen teljesíthetők, pontok járnak értük, a ranglistát a résztvevők közössége figyelemmel követheti, a különböző szintek elérését ajándékokkal jutalmazzák.

A csatlakozó játékosokból mára egy jókedvű közösség kovácsolódott össze, akik a hőstettek során megtapasztalhatták már az önkéntesség jó érzését, napról napra fedezik fel Székesfehérvár számukra talán eddig ismeretlen helyszíneit és akár új barátságokat köthetnek egymással a játékostársak.

A szervezők ezúton is szeretnének köszönetet mondani azon résztvevőknek, akik tisztelettel és becsülettel hajtják végre a napi kihívásokat. Az applikáció fejlesztői és menedzserei is folyamatosan tanulnak a tapasztalatokból, örömmel fogadják a játékosok építő jellegű kritikáit is, így a jövő tavaszi fordulóba már ezen ismeretanyagokat is beépítik.

A játékban minden hőstett teljesítéséért pontokat lehet szerezni, ezt a játékosok saját profiljukban láthatják, és figyelemmel kísérhetik a többiek pontszámait is. A különböző szintek – Mujkó, Kati néni, Varkocs várkapitány, Szent László, István király – elérésekor jutalom jár: Fehérvár Hero lemosható tetoválást, kitűzőt, pajzsos arcmaszkot, pólót, bögrét, különböző voucher-okat kapnak a játékosok. A két hónapon át zajló játék résztvevői már tudják, érdemes minden nap teljesíteni a hőstetteket, hiszen a legtöbb pontot gyűjtő „hősök” a játék első fordulójának végén, vagyis december elején értékes jutalmakat vehetnek át (70, 50, illetve 40 ezer forint értékben).

A játék jelen állása szerint elképzelhető, hogy az elért pontszámok alapján az első helyeken holtverseny alakul ki, ám az – eredetileg tervezett – játékostársaktól megkapott „szívecskék” száma nyomán rendeződő rangsor aggályokat vetett fel a játékosokban és a szervezőkben is. Megszaporodtak a hamis profilok az applikációban, többen ezek bevonásával akarták növelni nyerési esélyüket, ezeket a profilokat az ÁSZF 4.1-es pontja értelmében kizárják a játékból. A szervezők úgy határoztak, hogy holtverseny esetén az élen álló, azonos pontszámmal rendelkező játékosok mindegyike értékes nyereményben részesül, az első három helyezettről pedig sorsolással döntenek majd. A szabályváltoztatásra az ÁSZF 6.4-es pontja ad lehetőséget számukra.

Az őszi forduló 2020. december 10., csütörtök éjfélig tart, így aki csatlakozni szeretne, még megteheti, mert minden hőstett élményt ad! Az applikáció letölthető az Apple Store és a Google Play áruházból.

A játék honlapja: https://hero.fehervar.hu

Közösségi média: www.facebook.com/fehervarhero, www.instagram.com/fehervarhero