Hírek

Látópont lettünk

2021. június 28.   SZKKK  

A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ eredményesen pályázott a Magyar Közösségépítők Értékszövetsége Egyesület által kiírt Látópont címre, így mostantól használhatjuk a rangos címet.

A Látópont alkalmas megláttatni egy-egy helyi közösség értékeit, tevékenységének egyediségét, valamint bemutatni azokat a módszereket, amelyekkel egy-egy közművelődési alapszolgáltatást, tevékenységet, fejlesztést sikerre vittek.

Az érdeklődők szempontjából valós, hiteles, átvehető mintákat mutat meg, amelyeket már kipróbáltak és működőképesnek bizonyultak. A módszerek a helyszíni találkozások során minden részletükben megismerhetőek, a megvalósító szervezet és a közösség tagjai közvetlenül mutatják be tapasztalataikat, jókat, rosszakat egyaránt, hiszen a kudarcok is tanulságosak lehetnek.

A Látópont cím elnyerése rangot jelent, amely tudatosítja a helyben végzett munka innovativitását, eredményeit, megerősítheti a jól dolgozó szakembereket, szervezeteket, építi kapcsolati hálójukat, ismertté teszi őket. Köszönjük a bizalmat és a lehetőséget, hogy módszereinket másoknak is megmutassuk, továbbadjuk!