Felhívások, Hírek

Menő jövő 2021 rajzpályázat – Felhívás

2021. szeptember 3.   SZKKK  

A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ 2021 szeptemberében az Európai Mobilitási Hét eseményeihez kapcsolódva a Menő jövő – Elektromos járművek napja (2021. szeptember 26.) keretén belül rajzpályázatot hirdet óvodás és általános iskolás gyermekek részére. 

 

A pályázat központi témája: A jövő technológiája – Székesfehérvár közlekedése 100 év múlva 

A pályázatban kíváncsiak vagyunk arra, hogyan képzelik el Székesfehérvár közlekedését a gyerekek: vajon száz év múlva repülni fognak a járművek, esetleg szélenergiát használnak a működéshez? Egyáltalán, szerintük változni fog bármi is a jelenlegi állapothoz képest? 

 

A technika szabadon választott. A gyerekek elkészíthetik álmaik közlekedési eszközeit online rajzolóprogramokban, illetve papír alapon is.

 

Kategóriák:

I. óvodások

II. 1–2. osztályosok

III. 3–4. osztályosok

IV. 5–8. osztályosok

Pályázni egyénileg vagy csoportosan (maximum 4 fő), a csoport nevének megadásával is lehet. 

 

Leadási feltételek:

A rajzolóprogrammal készült pályamunkákat pdf vagy jpg formátumban kell elküldeni a sabian.anna@fehervariprogram.hu email címre. Kérjük a felhívás alatt található, letölthető adatlapot is mellékelni! A papíralapú kidolgozás esetében a pályamű mérete maximum A3-as lehet, a rajzokat a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ Fürdő sor 3. szám alatti telephelyén lehet leadni, hétfőtől–péntekig 8.00–21.30 óráig a recepción.  Kérjük, hogy a felhívás alatt található, letölthető adatlapot minden esetben kitöltve, aláírva adják le a pályamunkákkal együtt!

 

A pályázat benyújtási határideje: 2021. szeptember 20. 

 

Díjazás: A legjobb pályamunkát beküldők környezetbarát ajándékcsomagot nyernek. Az eredményhirdetést és díjátadót 2021. szeptember 26-án, vasárnap a Menő Jövő – Elektromos járművek napján rendezzük 17.00 órai kezdettel, a helyszínen felállított előadói sátorban. A pályamunkák legjobbjaiból a Prohászka ligetben kiállítást rendezünk.

 

További információ:

Sábián Anna
+3670/514-6155
sabian.anna@fehervariprogram.hu

Pályázati adatlap  »