Felhívások

Elektromos roller nyereményjáték – felhívás

2021. szeptember 10.   SZKKK  

Menő jövő – Elektromos járművek napja

Elektromos roller nyereményjáték

 

A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK) az Európai Mobilitási Héthez, azon belül a Menő jövő – Elektromos járművek napja rendezvényhez (2021. szeptember 26., vasárnap) kapcsolódva több fordulóból álló nyereményjátékot hirdet, korosztályi megkötés nélkül.

A játék fődíja az Esegway World Kft. és az Innoplace Kft. közös felajánlása, egy elektromos roller, amelynek elnyeréséhez a játék valamennyi fordulójában a megadott feladatot sikeresen meg kell oldani, valamint az utolsó fordulóban személyes jelenlét is szükséges.

Az első négy forduló online feladványai a www.fehervariprogram.hu oldalra, illetve annak Facebook-oldalára kerülnek fel 2021. szeptember 16–22. között. A megoldásokat 2021. szeptember 23., csütörtök 12.00 óráig várjuk az egyes feladatokban megadott módon.

A játék utolsó fordulóját 2021. szeptember 26-án, vasárnap rendezzük meg a Menő jövő – Elektromos járművek napja keretében. Erre az alkalomra csak azok a játékosok kapnak meghívót, akik az előző 4 fordulót már sikeresen teljesítették.

Az egyes fordulók időpontja és a teljesítendő feladat tartalma:

– 2021. szeptember 16., csütörtök: Online kvíz kitöltése elektromos járművek témájában a www.fehervariprogram.hu/e-roller oldalon.

– 2021. szeptember 17., péntek: A www.fehervariprogram.hu/e-roller oldalon közzétett, az elektromos járművek témájával kapcsolatos ismeretterjesztő cikk elolvasása, megismerése.

– 2021. szeptember 21., kedd: A Menő jövő – Elektromos járművek napja rendezvénnyel kapcsolatos kérdés megválaszolása a menojovo2021jatek@gmail.com címre küldött levélben.

– 2021. szeptember 22., szerda: A www.fehervariprogram.hu/e-roller oldalra feltöltött, elektromos közlekedéssel kapcsolatos feladat megoldása, amelyről fotót kell küldeni a menojovo2021jatek@gmail.com címre.

– 2021. szeptember 26., vasárnap: A Menő Jövő – Elektromos járművek napján rendezett 15.00 órakor kezdődő előadáson, majd a 16.15 órakor kezdődő Quizizz játékon való részvétel. A Quizizz játék kérdéseire az előző fordulók feladványaira, az aznap hallott előadásra és KRESZ-ismeretekre alapul. A fődíjat az nyeri el, aki a legmagasabb pontszámot éri el. (A játék helyszíne a Romkert melletti körforgalom közelében felállított előadósátor.)

Az utolsó feladaton való részvétel technikai feltétele, hogy a játékosok rendelkezzenek a Quizizz alkalmazás kezelésére alkalmas okos mobiltelefonnal vagy mobileszközzel, ezeken legyen telepítve az applikáció. A játékhoz működő internetkapcsolat is szükséges. A Quizizz játékban a résztvevők csak azzal az e-mail címmel regisztrálhatnak, amelyet a korábbi fordulókban is használtak!

A játék részleteiről a menojovo2021jatek@gmail.com e-mail címen vagy a +3670/682-0232 telefonszámon lehet érdeklődni.

Részvételi- és Játékszabályzat  »