Hírek

Kedves Közönségünk!

2022. május 13.   SZKKK  

A járványhelyzet enyhülése lehetővé teszi, hogy újra közösségbe mehessünk, színes programokon vehessünk részt. A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központban nagy lelkesedéssel szervezünk a rendezvényeket, bízva abban, hogy kellemes időtöltésre adunk lehetőséget Fehérvár kulturális életet kedvelő lakóinak.

Május 14-én, szombaton 16.00 és 22.00 óra között a hagyományos Jam-Bory-Vár programunkat rendezzük meg a Bory-várban, gyerekprogramokkal, fénnyel, színekkel, zenével. Ezúton kérjük a megértésüket, türelmüket, mivel a rendezvény hangos programelemeket is tartalmaz.

Május 15-től a Kortárs Művészeti Fesztivál a Csónakázó-tó partján, az SZKKK Fürdő sori épülete körül folytatódik: színes programokat, kirakodóvásárt, kiállítást, koncerteket és szabadtéri mozielőadásokat kínál a látogatóknak egy héten keresztül, egészen május 21-ig. A programok 16.00 órakor kezdődnek és 22.00 óráig tartanak.

A fénnyel, zenével kísért előadások hangosabb elemeket is tartalmaznak, emiatt kérjük a megértésüket, türelmüket.

Szeretettel meghívjuk Önöket, tartsanak velünk, élvezzük együtt a színes előadásokat, töltsünk el együtt néhány kellemes tavaszi estét!

21. Kortárs Művészeti Fesztivál  »