Hogy jól induljon az advent! – Anya-lánya délután az Öreghegyen (Minden jegy elkelt!)

2023. november 15.   SZKKK  

Mikor:
2023. december 1., péntek @ 16:00 – 19:00 Europe/Budapest Időzóna
2023-12-01T16:00:00+01:00
2023-12-01T19:00:00+01:00
Hol:
Öreghegyi Közösségi Ház
Székesfehérvár
Fiskális út 93.
Költség:
500 Ft
Kontakt személy:
Fiáth Beáta
+3670/651-9273

Adventindító anya-lánya délutánra invitálja a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ az érdeklődőket az Öreghegyi Közösségi Házba. December 1-jén, pénteken 16 órától a csajos délután résztvevői stílustanácsadáson vehetnek részt, amelynek végén kérdezni is lesz lehetőségük, emellett pedig karácsonyfadíszeket készíthetnek, kézmasszázst és körömfestést élvezhetnek.

Az anya-lánya kapcsolat különleges, ezért érdemes néhány közös programmal is megünnepelni. A kézműveskedés mindig jó ötlet, és az advent kezdetén, karácsonyhoz közeledve jól jön néhány új dísz a karácsonyfára, amit együtt készíthetnek el az Öreghegyi Közösségi Ház anya-lánya délutánján.

Mit vegyek fel? Melyik az én színem? Milyen arcfesték, rúzs illik hozzám? A hölgyek állandó és visszatérő kérdéseinek megválaszolásában segít Kövesdi Rita stílustanácsadása, amelynek ugyancsak részesei lehetnek az eseményre látogatók, hogy minél többet hozhassanak ki a megjelenésükből. A szépség számára nemcsak szemet gyönyörködtető minőséget, hanem lélekemelő harmóniát is jelent, harmóniát pedig ott találunk, ahol a külső és a belső összhangban van. Célja, hogy minél több embernek segítsen megtalálni a harmóniát az öltözködésben, minél többen érezzék úgy reggelente, hogy bármi lehetséges, mert önbizalommal telve lépnek életük színpadára. A magától értetődő önbizalomhoz szerinte elengedhetetlen lépés, hogy tudatosan tekintsünk a ruhatárunkra és kompromisszumok nélkül építsük, csak olyan minőségű és stílusú ruhákat beengedve, amelyek valóban szolgálnak minket.

A program ideális alkalom arra, hogy az anyák és lányaik közösen alkossanak és kikapcsolódjanak, és akár uzsonnázzanak is: a helyszínen működő büfé többek között forró csokoládét és hot dogot is kínál a résztvevőknek.

A rendezvényt nyolcéves kortól ajánlják a szervezők – az eseményre minden jegy elkelt.