Királykúti Társalgó

2022. február 5.   SZKKK  

Mikor:
2022. február 17., csütörtök @ 18:00 – 19:00 Europe/Budapest Időzóna
2022-02-17T18:00:00+01:00
2022-02-17T19:00:00+01:00
Hol:
Királykút Emlékház
Székesfehérvár
Mikszáth Kálmán u. 25.
Költség:
1000 / 800 / 500 Ft

Miért fontos a tudatosság a társkeresésben?

Bilics Tímea önismereti mentor, a Tudatos társkeresés című könyv szerzőjének előadása és könyvbemutatója

2022. február 17., csütörtök 18 óra

Királykút Emlékház, Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán u. 25.

  

Jegyvásárlás:    

Elővételben február 16-ig, hétfőtől péntekig 8–20 óráig a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ Fürdő sor 3. alatti épületében: 800 Ft, diák- és nyugdíjasjegy 500 Ft
A helyszínen:
1000 Ft, diák- és nyugdíjasjegy 800 Ft 

6 éves korig a belépés ingyenes.

A kedvezmény igénybevételéhez nyugdíjas- illetve diákigazolvány felmutatása szükséges.

A jegyek nem helyre szólnak, a nézők érkezési sorrendben tudják elfoglalni a helyüket.

Jegyvásárlási tájékoztató  »

 

Miért vagyok még mindig szingli? Mi a baj velem? Kivel leszek boldog? – számtalan kérdés foglalkoztatja azokat, akik keresik, de még nem találták meg életük párját. Számukra lehet segítség Bilics Tímea önismereti mentor, a Tudatos társkeresés című könyv szerzőjének előadása és könyvbemutatója: az eseménynek a Királykút Emlékház ad otthont február 17-én, csütörtökön 18 órától.

Királykúti Társalgó címmel indít új sorozatot a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK) a Királykút Emlékházban. Az első eseményt a február 13–20. között zajló Házasság hetére időzítette az intézmény – és mivel a házassághoz az első lépés életünk párjának megtalálása, a február 17-i esten Bilics Tímea önismereti mentor, a Tudatos társkeresés című könyv szerzője tart előadást és könyvbemutatót.

„Ez nem egy klasszikus értelemben vett szakkönyv, inkább útmutató, lelki útravaló. Arról írok, hogyan érdemes gondolkodni a társkeresésről a mai világban. Hol viccesen, hol érzelmekkel árnyalva, hol véresen komolyan. Megtapasztalásokkal, érzelmekkel, feladatokkal, átgondolni valókkal, leszúrt útjelzőkkel vezetgetlek az önismereti úton. Egy olyan úton, ami nemcsak ahhoz járulhat hozzá, hogy megérkezzen a társad, hanem ahhoz is, hogy az úton elkerüld a buktatókat és a csapdákat, és a mindennapokat felszabadultan élhesd meg” – írja a könyvről a szerző.

„Már tizenévesen a testbeszédet és kommunikációt tanulmányoztam, de a felnőtt élet más irányba sodort, munkahelyi környezetben más területen vállaltam egy évtizedig vezető szerepet” – mondja magáról Bilics Tímea. Egy idő után fontossá vált számára, hogy hivatásszerűen is annak szentelje az idejét, ami hosszú távon motiválja, amivel szívesen és szenvedélyesen foglalkozik. Az önkifejezés eszközeit keresve talált rá a táncmeditációra és szabad mozgásra, majd fordult a segítő szakma és a coach hivatás felé. Nem titkolja, hogy maga is hosszú évekig társkereső volt, megélve annak minden hullámvölgyét. Ma már tudatosan foglalkozik azzal, mi tesz minket teljessé, elégedetté és boldoggá, és mindez hogyan érhető el.

Az estre február 16-ig elővételben 800 forintért váltható belépő az SZKKK Fürdő sori központjában, hétfőtől péntekig 8–20 óráig, a nyugdíjas- és diákjegy 500 forint. A helyszínen 1000 forintért lehet jegyet vásárolni, a nyugdíjas- és diákjegy 800 forint.

Az esten csak a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő, tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt. A védettségi igazolvány csak személyazonosításra alkalmas fényképes igazolvány felmutatásával együtt érvényes. Az orrot és szájat eltakaró maszk használata kötelező.