Hírek

Szilveszteri buli az Irigy Hónaljmiriggyel

2018. december 26.   Hajnal Csilla  

Jó barátok, jó kedv és jó zene – mi is kellene még egy fergeteges szilveszteri bulihoz? A fehérvári belvárosban mindez adott lesz az idei esztendő végén: december 31-én, hétfőn este nyolckor kezdődik az óévbúcsúztató program. A Zichy színpadon fellép DJ Kátai és DJ Zsiráf, a J.A.M Showband, valamint a Metro-Police. Az est sztárvendége sokak kedvence, az Irigy Hónaljmirigy együttes lesz.

Élményteli szilveszter estét, fergeteges szórakozást kínál Székesfehérvár azoknak, akik a Belvárosban búcsúztatják az óévet és köszöntik az éjfélkor érkező új esztendőt: színes zenei kínálat várja a kikapcsolódni, mulatni vágyókat a Zichy színpad elé.

Az idei városi szilveszteri mulatságot DJ Kátai indítja este nyolckor, majd a J.A.M Showband következik, akik az este folyamán többször is a közönség elé lépnek majd. A csapat tagjainak sokéves színpadon töltött tapasztalatára építve garantáltan jó bulira számíthatunk: a csapat repertoárját az ötvenes évektől napjainkig született közkedvelt magyar, angol és spanyol nyelvű pop-rock slágerek alkotják. A fehérvári Metro-Police tribute zenekar a Police dalait hozza a belvárosi buliba. Sztárvendégként még éjfél előtt az Irigy Hónaljmirigy érkezik a Zichy színpadra. A zenekart aligha szükséges hosszan bemutatni, az ismert hazai és a külföldi dalokat parodizáló számaikat sokan kedvelik. Minden műfajban otthonosan mozognak, a pop, rock, reggae, techno, rap és a mulatós zene egyaránt szerepel repertoárjukban, amelyből most a fehérvári közönség is ízelítőt kap. Az éjfélkor elhangzó Himnusz, a köszöntő és a szokásos tűzijáték után visszatérnek még. Fél egytől újra a J.A.M Showband veszi birtokba a színpadot, fél kettőtől pedig DJ Zsiráf gondoskodik a jó hangulatról, a 2018-as év első bulijának zenéjéről.

Részletes program:
20.00 DJ Kátai
21.00 J.A.M Showband
22.00 Metro-Police
22.45 J.A.M Showband
23.30 Irigy Hónaljmirigy
00.00 Himnusz, köszöntő, tűzijáték
00.05 Irigy Hónaljmirigy
00.25 J.A.M Showband
01.25-03.00 DJ Zsiráf

Az esemény  kapcsán a Belvárosban ideiglenes forgalmirend-változás lesz december 31-én, hétfőn 17.00 órától január 1-jén, kedden 10.00 óráig, amely érinti a helyi és helyközi buszok útvonalát is:

  • a Mátyás király körút Ybl Miklós utca és Várkörút közötti szakaszát teljes szélességben lezárják, és
  • a Zichy ligetben az 1. számtól a 9. számig húzódó útszakaszt zsákutcaként kétirányúsítják a Mészöly Géza utca – Malom utca csomóponttól.

December 31-én, hétfőn 17.00 órától január 1-jén, kedden 10.00 óráig a helyi és helyközi autóbuszjáratok számára a Dózsa György utca és a Mészöly Géza utca a kijelölt terelőútvonal. A helyi autóbuszjáratok a terelőúton lévő autóbusz-megállóhelyeket veszik majd igénybe, kivéve a III. Béla király térnél a városközpont irányában.

   

 


 

,