Hírek

A 6ásvadászok nyerték a szavazást

2019. január 1.   Fehérvári Programszervező Kft.   Video

Szilveszter éjfélkor zárult a Siklósi Gyula Városismereti Vetélkedő szavazása: olvasóink szavazhattak arról, hogy a zsűri által kiválasztott 16 csapat mellett melyik csapat legyen az elődöntő 17. résztvevője. A szavazást a 6ásvadászok (Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium) csapata nyerte.
 
A hagyományteremtő szándékkal, első ízben megszervezett vetélkedőre nevezésként beküldött kisfilmek alapján november végén háromtagú bizottság döntött arról, mely 16 csapat mérheti össze tudását a februári elődöntőben. A 16 csapat mellé olvasóink facebookos szavazással (lájkolással) választhatták ki a 17. csapatot a 9 további csapat közül, a szavazás év végéig tartott.
 
A nyertes a 6ásvadászok csapata lett. A filmet készítették: Kanczler Viktória, Fábián Kinga, Németi Lídia, Király Lilla, Szabó Zsófia Blanka, Wachtler Diána (Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium)
 
Gratulálunk az elődöntőbe jutáshoz!
 
Az elődöntős mezőny: 
Vácisok (Székesfehérvári SZC Váci Mihály Ipari Szakgimnáziuma Szakközépiskolája és Kollégiuma), Netlopók, Brigád, Skäccerek, A Tenkes kapitányai, Hős6os, Hirtelen jó lesz, 51-es körzet szökevényei (Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium), Az Idő Vándorai (SZSZC Bugát Pál Szakgimnázium), Teleki Hős 6-os, Bések (Székesfehérvári Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola), LKG Histöri (Lánczos Kornél Gimnázium), Időutazók (Ciszterci Szent István Gimnázium), Jáky Építészek (Székesfehérvári Jáky József Szakgimnázium és Szakközépiskola), Alkodo (Kodolányi János Gimnázium), Taperogámeod (SZSZC Árpád Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma), 6ásvadászok (Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium)
 

 

,