Hírek

Négyórai tea a programszervezőkkel

2019. január 25.   Lőrincz Miklós  

Január 27-én, vasárnap délután négytől ötig a Vörösmarty Rádió vendége Juhász Zsófia, a Fehérvári Programszervező Kft. ügyvezetője lesz, akivel Iszkádi Erika szerkesztő-műsorvezető a város ART mozijáról beszélget.

Az izgalmasnak és érdekesnek ígérkező műsorban szóba kerülnek a Barátság moziban éppen vetített és a közeljövőben tervezett filmek, elemzik az elmúlt év legnagyobb sikereit, és ezek kapcsán Juhász Zsófia a filmek beszerzésének titkaiba is beavatja a hallgatókat. Bemutatja azokat a kollégákat, akik a moziban és a moziért dolgoznak, hiszen bár a nézők csak egy emberrel, a filmeket vetítő és a jegypénztárt kezelő munkatárssal találkoznak, a háttérben többen is tevékenykednek.

A jövő heti Feliratos szerda kapcsán beszélgetnek a tematikus szerdákról, amelyekkel tavaly év vége óta várja a mozi a nézőket, és megemlékeznek a vasárnap elhunyt Andy Vajnáról, a nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztosról.

Az új év új pályázati lehetőségeket hoz, így az ügyvezető a tervezett fejlesztésekről is beszél. Ezek között az első az online jegyvásárlás lesz, ami a jelenlegi egyszerű jegyfoglalási rendszert váltja.

Hangoljanak vasárnap négykor a Vörösmarty Rádió 99,2 MHz-es frekvenciájára! Az adás online is fogható: www.vorosmartyradio.hu


 

,