Hírek

Bolondballagás április utolsó napján

2019. április 5.   Fehérvári Programszervező Kft.  

Április 7-én, vasárnap délután négytől a Vörösmarty Rádióban Iszkádi Erika szerkesztő-műsorvezető vendége lesz Magyaródi Anett, a Székesfehérvári Diáktanács elnöke és Paulik Anna, a Fehérvári Programszervező Kft. munkatársa, a fehérvári középiskolások Bolondballagásának szervezője.

Valljuk be, az iskolás évek nemcsak a tanulásról, hanem a közös bolondozásról is szólnak. Április végén, május elején a végzős középiskolások élete már az érettségi vizsga és az egyre közeledő felvételi körül forog. Nem árt azonban, ha a diákok egy-egy napra kilépnek a taposómalomból, s vidámsággal, szórakozással gyűjtenek erőt a nagy megmérettetéshez. Erre a Bolondballagás lehetőséget is ad számukra, amikor vicces maskarákba öltözve járják a belvárost, a felvonulás végén pedig rövid produkciót mutatnak be egymásnak és a zsűrinek, aki a legjobb produkciókat díjazza.

A műsor két vendége az idei Bolondballagás előkészületeiről beszél. A jelentkezés napok óta tart, maga az esemény április 30-án, kedden reggel fél nyolckor kezdődik.

Hangoljanak a Vörösmarty Rádió 99,2 MHz-es frekvenciájára! Az adás online is fogható: www.vorosmartyradio.hu


 

, ,