Hírek

Fiatalok szerveznek fiataloknak

2019. február 1.   Fehérvári Programszervező Kft.  

Február 3-án, vasárnap délután négytől ötig a Vörösmarty Rádió vendége Benkő-Igaz Krisztina, a Fehérvári Programszervező Kft. szakmai vezetője, Paulik Anna programszervező és Baráth Eszter programszervező asszisztens lesznek; a cég munkatársaival Iszkádi Erika szerkesztő-műsorvezető beszélget.

Két, fehérvári középiskolásokat megszólító vetélkedő is zajlik ezekben a hetekben a városban. A Szóval győzni kommunikációs bajnokságról Baráth Eszter, a programszervező kft. legfiatalabb munkatársa beszél, aki a tavalyi Fehérvári Versünnep győzteseként maga is hasonló helyzetet élt át, mint a bajnokság résztvevői. Újabb szakaszához érkezett a tavaly ősszel indult Siklósi Gyula Városismereti Vetélkedő: február 22-én izgalmas, városjáró, felfedező játékkal kombinált elődöntő vár a csapatokra – erről Paulik Anna árul el bővebb részleteket. Benkő-Igaz Krisztina egyebek mellett arról is beszél, hogy milyen feladatokkal várja a fiatalokat a város programszervező cége, amely a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusának duális partnere.

Hangoljanak vasárnap négykor a Vörösmarty Rádió 99,2 MHz-es frekvenciájára! Az adás online is fogható: www.vorosmartyradio.hu

  


 

, , , ,