Hírek

Gólyabálra készülünk

2019. szeptember 19.   Lőrincz Miklós  

Új időpontban és új helyszínen lesz az idei, immár negyedik Székesfehérvári Felsőoktatási Gólyabál: november 8-án, pénteken a MOL Aréna Sóstó rendezvényterme ad otthont az eseménynek. A bál részleteiről szerdán egyeztettek a szervezők és a Hallgatói Tanács tagjai.

A Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa, az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara és a Kodolányi János Egyetem hallgatóinak képviselői a Fehérvári Programszervező Kft. tárgyalójában találkoztak Benkő-Igaz Krisztinával, a kft. szakmai vezetőjével és az eseményen dolgozó programszervezőkkel, akik közül ketten is egyetemisták, és duális képzés keretében tevékenykednek a város programszervező cégénél.

A megbeszélés résztvevői megegyeztek a bálra felkérendő zenekarokról, DJ-ről és a fontosabb programelemekről. A korábbi évek hagyományait követve ezen a bálon is fellép egy, a fiatalok körében népszerű zenekar, az est további részében a talpalávalót egy bulizenekar húzza majd. Lesz bálkirály- és bálkirálynő-választás, tombola, greenbox-fotózás, alkalmi esketés, új elemként pedig megjelenik a szelfigép is.

A báli belépőket elővételben idén is a HÖK képviselőknél lehet megváltani, és természetesen a helyszínen is lesz jegyértékesítés. A diákokat különjáratos bulibuszok szállítják a helyszínre, így kétféle jegy (karszalag) lesz, az egyik a sima belépő, a másik a buszra való felszállásra is jogosít. A gólyabálra bemelegítő bulival is készülnek a szervezők – hamarosan minden részlet kiderül, érdemes figyelni honlapunkat és Facebook-oldalunkat!