Hírek

Nyáresti vigadalom az Öreghegyen

2021. július 13.   SZKKK  

Idén újra lesz Nyáresti vigadalom az Öreghegyi Közösségi Ház kertjében. Két hangulatos zenés estet is kínál a program, július 22-én és július 30-án: az első alkalommal Györfi Anna és Kéméndi Tamás előadásában francia sanzonok hangzanak el, a másodikon Buch Tibor és vendége, Vastag Tamás jól ismert, örökzöld musical- és operettslágerekkel szórakoztatják a közönséget. Az előadások 20.00 órakor kezdődnek, jegyek már kaphatók a www.fehervariprogram.hu/jegy oldalon.

Hangulatfények, lágy nyári szellő, csillagos égbolt és remek zenék – az Öreghegyi Közösségi Ház hagyományos rendezvénye, a Nyáresti vigadalom hosszú évek óta elmaradhatatlan „tartozéka” a székesfehérvári nyári programoknak. Idén két koncerttel várják a közönséget a Fiskális úton.

Az első, Párizsi éjszakák címmel a francia sanzonok világába vezeti a hallgatóságot. Györfi Anna, a Pécsi Nemzeti Színház színművésze és Kéméndi Tamás harmonikaművész közös produkciójában a jelenlévők hallhatják Edith Piaf legismertebb slágereit, a Párizsról szóló legszebb dallamokat, valamint Franciaország ismert, virtuóz instrumentális harmonikaműveit is – a hallgatóság igazi kulturális körutat járhat be július 22-én, csütörtökön, a középpontban Franciaországgal és persze a szerelem fővárosával, Párizzsal.

A közönségkedvenc Buch Tibor évek óta visszajár az Öreghegyi Közösségi Házba, ahol zenészbarátai, Horváth Elemér „Emi” és testvére, Horváth Péter kíséri hegedűn és zongorán. Az énekes-színész minden alkalommal vendéget is hív maga mellé: fellépett már a hangulatos kert színpadán többek között Füredi Nikolett, Koós Réka, Szabó Noémi, Köllő Babett, Göth Péter, Szeles József és Csengeri Attila – idén  nyáron Vastag Tamás érkezik majd az Öreghegyre július 30-án, pénteken, hogy ismét emlékezetes élménnyel ajándékozza meg a közönséget – erre a műsorban hallható örökzöld dallamok, a megunhatatlan musical- és operettslágerek adnak garanciát.

A nyáresti koncertek este nyolc órakor kezdődnek, jegyek elővételben a www.fehervariprogram.hu/jegy oldalon már válthatók, július 15-től pedig az Öreghegyi Közösségi Házban, a Művészetek Házában és a Barátság mozi pénztárában is vásárolhatók.


Jegyár: 1.800 Ft, diák- és nyugdíjasjegy: 1.500 Ft

 

Jegyek elővételben online már válthatók: www.fehervariprogram.hu/jegy

Személyes jegyvásárlás július 15-től a következő helyeken:

Öreghegyi Közösségi Ház (Székesfehérvár, Fiskális út 93.) – hétfőn 8.00–18.00, keddtől péntekig 8.00–17.00 között (bankkártya és készpénz)

Művészetek Háza (Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.) – hétfőtől péntekig 9.00–15.00 között (csak készpénz)

Barátság mozi jegypénztára (Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.) nyitvatartási időben, valamint a vetítések kezdete előtti 1 órában (bankkártya és készpénz)

Kedvezményes jegy csak személyesen váltható a fenti jegyárusító helyeken.

 

Online jegyvásárlás »

 
 


 

,