Art Style

2022. február 18.   SZKKK  

Mikor:
2022. március 5., szombat @ 15:00 – 19:00 Europe/Budapest Időzóna
2022-03-05T15:00:00+01:00
2022-03-05T19:00:00+01:00
Hol:
Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ
Székesfehérvár
Fürdő sor 3.
Költség:
1100 / 800 Ft

Nőnapi ajándék is lehet a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ rendezvénye, amelyen divatbemutató, designvásár, smink- és stílustanácsadás is várja az érdeklődő közönséget. Március 5-én, szombaton délután persze nem csak a hölgyek érezhetik jól magukat, az eseményen koncertet is hallhatnak a vendégek, miközben jó borokat kóstolhatnak.

Karcsú, légies modellek, gyönyörű ruhák, izgalmas designdarabok – bár első hallásra talán inkább a hölgyeknek érdekes a felsorolás, biztosak vagyunk benne, hogy nem csak ők élvezik majd március első szombatján a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ programját a Fürdő sori épületben. A délután folyamán a divatbemutató mellett stílus- és sminktanácsadás is várja a vendégeket, akik egyedi kiegészítők között is válogathatnak majd március 5-én délután. A sok néznivaló után „fülbe valót” is kínálnak a szervezők, különleges hangulatú koncert részesei lehetnek a vendégek, akik jó borokat is kóstolhatnak.

Art Style

Stílus, divat, design – nem csak nőknek

2022. március 5., szombat

Program:

15.00  Designvásár – Asbóth Réka és Zsófia, Jeremcsuk Edina és Tóth Helga ruhái, Kornacker-Kabo Blerta táskái

17.00  Divatbemutató a tervezők kollekcióiból

19.00  Perrin koncert

 

Kísérőprogramok:

15.00–17.00  Smink- és stílustanácsadás Seprényi Melindával és Szabó Olíviával

15.00–19.00  Borkóstoló Izmindi Rékával

  
Belépő: 1100 Ft, diák- és nyugdíjasjegy: 800 Ft 

Online jegyvásárlás: www.fehervariprogram.hu/jegy

Az eseményen csak a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő, 18. életévét be nem töltött személy vehet részt. A védettségi igazolvány csak személyazonosításra alkalmas fényképes igazolvány felmutatásával együtt érvényes. Az orrot és szájat eltakaró maszk használata kötelező.

A program három órakor kezdődik, a designvásárban nézelődhetnek az érdeklődők. Ruhák, táskák várják, hogy a hölgyek – vagy a gáláns urak – beléjük szeressenek. A VALBONA Leather táskák például, amelyek tervezője, Kornacker-Kabo Blerta eredetileg közgazdász volt, első táskakollekciója 2016-ban jelent meg. A táskák minőségi bőrből, kis szériában, környezetbarát módon készülnek, belsejüket a praktikusságot szem előtt tartva alakította ki a tervező. Asbóth Réka és Zsófi esküvői ruhákat terveznek. ASBOTH márkájukkal a romantikus stílust képviselik, letisztult szabásvonalakkal, a nőiesség hangsúlyozásával, olyan ruhákat álmodnak, amelyek tükrözik viselőjük személyiségét és kiemelik testi adottságaikat is. Jeremcsuk Edina saját rajzait használja DiN’ART kollekcióinak grafikáihoz, amit még különböző virágillusztrációkkal vegyít. Minden általa készített ruha közös jellemzője a gondos odafigyelés, a limitált darabszám, a különleges nyomdai eljárás. Edina szerint egyéniségünk kifejezéséhez a színeken keresztül vezet a legszebb út, célja, hogy ruháinak viselői igazi nőnek érezzék magukat. Tóth Helga már gyerekként is szetteket tervezett, varrt a babáinak mindenféle anyagból, így egyenes út vezette a divat felé. Felépítette saját márkáját, néhány éve stúdiót is nyitott. Blézer, nadrág, body vagy estélyi – ruháit mindig a kényelem, hordhatóság és elegancia hármasának jegyében tervezi, a fő szempont, hogy kifogástalan megjelenést biztosítsanak viselőjüknek.

A tervezők kollekcióiból divatbemutatót is rendeznek, a szép ruhák kedvelői 17 órától láthatják a felvonuló modelleket az alkalmi kifutón. Az érdeklődők háromtól öt óráig Seprényi Melindától smink-, Szabó Olíviától pedig stílustanácsokat kaphatnak. Este héttől koncert kezdődik: Perrin, azaz Palotai Soma modern rnb, neo-soul és pop keretei között mozgó projektje lép a közönség elé. A zenekar a hetvenes-nyolcvanas évek soul és funk hangzásából, valamint az oldschool nagyok világából inspirálódik, mégis előremutatóan kísérletező kedvvel egyensúlyozik a mainstream és az underground határmezsgyéjén. Tagjai: Palotai Soma (vokál, billentyűk), Harmath Soma (gitár, samplers) és Czirják Tamás (dob). A délután hangulatát finom móri borok kóstolásával tehetik teljessé a résztvevők, akiket Izmindi Réka kalauzol a nemes nedűk világában.

Az eseményen csak a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő, 18. életévét be nem töltött személy vehet részt. A védettségi igazolvány csak személyazonosításra alkalmas fényképes igazolvány felmutatásával együtt érvényes. Az orrot és szájat eltakaró maszk használata kötelező.