Hírek

Örökzöldek, szerelmes dallamok: zenés nyári esték az Öreghegyen

2022. június 13.   SZKKK  

Két hangulatos zenés programra hívja a közönséget júliusban a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ az Öreghegyi Közösségi Házba:  július 16-án, szombaton a Nyáresti vigadalom, Buch Tibor és Gergely Róbert estje, jól ismert, örökzöld musical- és operettslágerekkel szórakoztatja a hallgatóságot, július 29-én, pénteken pedig A szerelem nem szégyen című előadás kínál kellemes nyári kikapcsolódást. Az előadások mindkét napon 20.00 órakor kezdődnek, jegyek már kaphatók a www.fehervariprogram.hu/jegy oldalon.

Az Öreghegyi Közösségi Ház hagyományos rendezvénye, a Nyáresti vigadalom hosszú évek óta elmaradhatatlan „tartozéka” a székesfehérvári nyári programoknak. Idén nyáron július 16-án, szombaton két igazi nagy kedvenc, Buch Tibor és Gergely Róbert lép a színpadra, hogy emlékezetes élménnyel ajándékozza meg a közönséget – erre a műsorban hallható örökzöld dallamok, a megunhatatlan musical- és operettslágerek adnak garanciát. Az esten közreműködik Horváth Elemér „Emi” és testvére, Horváth Péter, ők kísérik hegedűn és zongorán a két népszerű énekest.

Eisemann Mihály, Ábrahám Pál, Fényes Szabolcs – csak néhány szerző azok közül, akiknek a dalai elhangoznak az Öreghegyi Közösség Ház színpadán július 29-én, pénteken este. A szerelem nem szégyen című zenés előadásban múlt század harmincas-negyvenes éveinek muzsikáját élvezheti a hallgatóság. A korszakot Vörös Edit, Domoszlai Sándor és Heller Tamás Érdemes művész idézi meg zenével, dalokkal, tánccal, humorral és romantikával. Az esten Gonda László vezetésével közreműködik a Palermo Band.

A nyáresti produkciók este nyolc órakor kezdődnek, jegyek online a www.fehervariprogram.hu/jegy oldalon, személyesen a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központban (Fürdő sor 3., hétfőtől péntekig 8.00–20.00 óra között), a Barátság mozi pénztárában (III. Béla király tér 1., vetítési időben és vetítések előtt egy órával), valamint előadás előtt a helyszínen válthatók készpénzben vagy bankkártyával. Jegyár: 1.800 Ft, diák- és nyugdíjasjegy: 1.500 Ft


 

, ,