Hírek

Táborbörze a Sportmajálison

2024. március 13.   SZKKK  

A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ idén is készül táborbörzével a Sportmajálisra, amelynek helyszíne a Bregyó közi Regionális Atlétikai Központ. Az intézményeknek, sport- és civil szervezeteknek lehetőségük lesz arra, hogy az általuk szervezett nyári táborokkal kapcsolatos tájékoztató anyagaikat elhelyezzék a börze standján, így az információk több ezer emberhez juthatnak el a rendezvény keretében.

A szóróanyagokat a rendezvény előtt az SZKKK Fürdő sori épületében (Székesfehérvár, Fürdő sor 3.) 2024. április 26., péntek 12 óráig, a rendezvény napján, május 1-jén pedig 9–10 óra között adhatják le a táborbörze helyszínén. Kérjük, hogy az anyagokhoz lehetőség szerint hozzanak szórólaptartókat is, hogy áttekinthető legyen a kínálat. Kérjük azt is, hogy a megmaradt anyagokat a rendezvény végén vigyék el a helyszínről.

A táborbörze iránt érdeklődők 2024. április 26-ig jelezhetik részvételi szándékukat Kovács Daniella kolléganőnknél a kovacs.daniella@fehervariprogram.hu e-mail címen vagy a +3620/665-7581-es telefonszámon.

A táborok hírének terjesztésére ajánljuk továbbá Székesfehérvár Tele Élettel programportálját a www.teleelettel.hu oldalon, ahová bárki feltöltheti kínálatát, és a tábort keresők a kategóriára keresve könnyen, gyorsan tudnak információt szerezni.