Adventi Jazz Szerdák: Szőke Nikoletta Quartet

2021. november 26.   SZKKK  

Mikor:
2021. december 22., szerda, 18:00 – 19:30
2021-12-22T18:00:00+01:00
2021-12-22T19:30:00+01:00
Hol:
Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ
Székesfehérvár
Fürdő sor 3.
Költség:
Ingyenes

Advent heteiben minden szerda estére jazzkoncertet kínál a műfaj kedvelőinek a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK). A negyedik jazz szerdán, december 22-én a Szőke Nikoletta Quartet játszik az SZKKK Fürdő sori központi épületében. A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A koncert a Magyar Jazz Szövetség „30 év jazz” sorozata részeként, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelőtől elnyert pályázatnak köszönhetően valósul meg.

A montreux-i versenygyőztes, Junior Prima díjas Szőke Nikoletta az ország egyik legnépszerűbb jazzénekesnője: azon ritka művészek közé tartozik, akit nemcsak a közönség, de a szakma is ajnároz. A hazai koncerttermek és fesztiválok mellett nagy sikerrel lépett már fel New York-ban, Tokióban, Brüsszelben, Koppenhágában, Londonban és Berlinben is, énekelt többek között Michel Legrandnal, Bobby McFerrinnel, Kurt Ellinggel és Gregory Hutchinsonnal. A Szőke Nikoletta Quartet 2002-ben alakult, tagjai az énekesnő mellett Szakcsi Lakatos Róbert (zongora), Barcza Horváth József (nagybőgő) és Juhász Márton (dobok). Az énekesnő zenésztársai az ország legkiválóbb jazz zenészei közé tartoznak, egytől egyig mesterei hangszerüknek.
Regisztráció: Szőke Nikoletta »

 

A rendezvényen csak a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő, tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt. A védettségi igazolvány csak személyazonosításra alkalmas fényképes igazolvány felmutatásával együtt érvényes. A szájat és orrot eltakaró arcmaszk használata 6 éves kor felett kötelező.