Helló, nyár!

2018. október 7.   Fehérvári Programszervező Kft.  

Mikor:
2019. június 14., péntek, 19:30
2019-06-14T19:30:00+02:00
2019-06-14T19:45:00+02:00
Hol:
Zichy-színpad
Székesfehérvár
Költség:
Ingyenes

A nagy, közös tanévzáró mulatság ajándék a városban tanuló általános- és középiskolásoknak a tanév végén, hogy kipihenjék a fáradalmakat és jókedvűen indítsák vakációjukat. A fesztivál keretében a fiatalok körében népszerű zenekar fellépésével jutalmazza a város a diákokat.

Program:

19.30 DjErnôPiaf
20.00 Margaret Island
21.30 DjErnôPiaf

Papírhajón bolyongó, tiszta derű, elragadó akusztikus zene: ez a Margaret Island – mondja magáról közösségi oldalán az egyik legsikeresebb, fesztiválkedvenc magyar zenekar, amely a 2019-es Helló, nyár! rendezvény sztárfellépője lesz.

Margaret Island – Fotó: Pályi Zsófia

A Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint alapította Margaret Island az egyik legkedveltebb zenekar a hazai könnyűzenei palettán. 2016-ban az Eső című dalukkal váltak igazán ismertté, mára a legnagyobb hazai fesztiváloknak, vidéki kluboknak és rádiós toplistáknak is állandó szereplői. Az elmúlt évek igen mozgalmasak voltak a zenekar életében: Egyszer volt című aranylemezük után Bakancslista címmel jött a második album. Többször zenéltek külföldön is, JumoDaddy és Felcser Máté közreműködésével ők írták az EFOTT himnuszt, Veled minden című daluk heteken át vezette a Petőfi Rádió toplistáját. Tavaly Junior Artisjus díjat kaptak, két éve Lábas Viki nyerte az Év énekesnője kategóriában a Petőfi Zenei Díjat.

A zenekar tagjai: Lábas Viki, Füstös Bálint, Törőcsik Kristóf; közreműködnek: Verók Tomi, Koltay Kurszán, Gerendás Dani, Sárkány Berci.

A koncert előtt DjErnôPiaf melegíti be a közönséget, és a „levezető foglalkozást” is ő tartja a koncert után, a közönség hangulatához illő repertoárral.