Őszi mese zenével és bábokkal

2022. november 8.   Lőrincz Miklós  

Mikor:
2022. november 16., szerda, 09:00 – 12:00
2022-11-16T09:00:00+01:00
2022-11-16T12:00:00+01:00
Hol:
Felsővárosi Közösségi Ház
Székesfehérvár
Havranek József utca 27.
Költség:
Ingyenes
Kontakt személy:
Orosz Júlia
+3670/443-7068

Sajátos nevelési igényű gyermekek számára szervez programot a Felsővárosi Közösségi Ház november 16-án, szerdán: Tóth Emese zongoraművész, a paksi Pro Artis Alapfokú Művészeti Iskola zongoratanára zenés-mesés interaktív foglalkozásra várja az általános iskolás korosztályt. A program ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött, regisztrálni az ezen az oldalon található űrlapon lehet.

A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ egyik leghangulatosabb háza a Felsővárosi Közösségi Ház, amelynek rendezvényei igyekeznek minden korosztályt megszólítani. A családi piknikek, a gyerekprogramok mellett az idősebbek is megtalálják a nekik szóló programokat: koncertek, bálok, de ismeretterjesztő előadások is szerepeltek az idei rendezvények sorában. A ház most a sajátos nevelési igényű gyermekek számára szervez programot: november 16-án, szerdán délelőtt 9 és 12 óra között több turnusban várják az érdeklődőket egy zenés-mesés interaktív foglalkozásra.

A programot Tóth Emese, zongoraművész, a paksi Pro Artis AMI zongoratanára vezeti. A fiatal zenepedagógusnak szívügye a gyerekekkel való zenés foglalkozás. Célja, hogy minél többen ismerjék meg a zenetanulás szépségét, fontosnak tartja a komolyzene értő hallgatásának terjesztését. A fehérvári gyerekeknek most egy őszi mesét hoz magával, amelynek segítségével bemutatja, hogy a zene milyen izgalmas és érthető, érezhető közege az élményeknek. A történetet szóban és a hangszer nyelvén, zongorán adja elő, a meseélményt termésbábokkal is kiegészítve. A mese után a közönség maga is megélheti a zongorázás örömét.

A program ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, jelentkezni az alábbi űrlapon lehet november 11-ig.