Szabad-e regölni? – Családi örömzene, örömtánc és játékkészítő workshop

2023. november 29.   SZKKK  

Mikor:
2023. december 15., péntek @ 17:00 – 18:30 Europe/Budapest Időzóna
2023-12-15T17:00:00+01:00
2023-12-15T18:30:00+01:00
Hol:
Felsővárosi Közösségi Ház
Székesfehérvár
Havranek József u. 27.
Költség:
Ingyenes
Kontakt személy:
Zichy-Orosz Júlia
+3670/443-7068

Interaktív örömzenére és örömtáncra, valamint közös családi játékkészítésre hívja az érdeklődőket a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ a Felsővárosi Közösségi Házba. A december 15-én, pénteken ötkor kezdődő, fél hétig tartó ingyenes eseményen a Netz Produkció táncházával párhuzamosan működő kézműves workshopban az ügyes kezűek Montessori-szemléletű eszközöket készíthetnek a 0–4 éves korosztály számára.

Kis lazítást hozhat a karácsonyi készülődésbe a Felsővárosi Közösségi Ház családi programja, amely játékos, szórakoztató és hasznos is egyben: akár a karácsonyfa alá tehető fejlesztő játékok is születnek majd az eseményen.

Családi interaktív örömzene és örömtánc – ezt kínálja a Netz Produkció ezen az estén az intézmény nagytermében a táncházzal egybekötött koncerten. A 2010-ben alakult, professzionális táncosokból, zenészekből és előadóművészekből álló csoport repertoárjában az egész estét betöltő előadások mellett interaktív gyerekműsorok, „zaj és hangulatkeltő” performance-ok is megtalálhatóak.

Akik szünetet szeretnének tartani a zenéből és táncból, a játékkészítő workshopban tölthetik idejüket, ahol fejlesztő játékok készülnek majd a 0–4 éves korosztály számára – hang alapján párosító, gombolást tanító és a számok tanulását elősegítő játékok, valamint az életkor követését segítő születésnapos tábla készítése szerepel a kínálatban.

„Téged is utolért már a karácsonyi láz, de szeretnéd, hogy gyermeked olyan ajándékot kapjon tőled, aminek valóban örül, és aminek valódi fejlesztő hatása is van? Ebben segít neked a játékkészítő workshop, ahol olyan játékokat készítünk, melyek illeszkednek a Montessori-szemléletbe. A programon több játék készítésére is lehetőség nyílik az általam hozott eszközökből, természetes, natúr és újrahasznosított alapanyagokból” – fogalmaz a workshopot tartó Bozainé Szirtes Dóra óvodapedagógus. A napjainkban rendkívül népszerű Montessori-szemlélet a gyermekek önállóságát, felfedezési és tanulási vágyát helyezi előtérbe, így segítve fejlődésüket, valamint a független tanulást.

A rendezvény ingyenes, a szervezők mindenkit szeretettel várnak!