Válótársas – könnyed, párkapcsolat-gazdagító est humorral és rögtönzéssel

2023. június 12.   SZKKK  

Mikor:
2023. július 16., vasárnap @ 19:00 – 20:30 Europe/Budapest Időzóna
2023-07-16T19:00:00+02:00
2023-07-16T20:30:00+02:00
Hol:
Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar
Székesfehérvár
Farkasvermi út 2.
Költség:
3500 Ft / 3000 Ft
Kontakt személy:
Harcos Edina
+3670/642-2870

Kedves Közönségünk! Az előadásra elővételben minden jegy elkelt!
Könnyed, párkapcsolat-gazdagító előadás humorral és rögtönzéssel – ezzel az ajánlóval hívja nyári színházba a közönséget a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar július 16., vasárnap 19 órára. A Válótársas című előadásban két népszerű színész, Pokorny Lia és Elek Ferenc „száll ringbe” a két játékvezető, Gönczi Dorka válási mediátor és Varga Zsolt párkapcsolati kommunikációs szakember irányításával, hogy szórakoztató improvizációs jelenetekben bemutassák a párkapcsolatokban előforduló helyzeteket és azok megoldását.

Rengeteget hallani arról, hogy egy párkapcsolat veszélyes üzem. Amíg azonban a darukezelő, a villanyszerelő és tűzszerész részletes tanfolyam során tanulja meg, hogyan mentse meg magát és másokat, addig a való életben nincs felkészítő gyakorlatsorozat és nem fogja mentor az ember kezét az első párkapcsolati „bevetéseken”.

A Válótársas című előadásban humor és rögtönzések segítségével ismerhetünk rá párkapcsolati problémáinkra. Félreértések, konfliktusok, kimondott és ki nem mondott ellentétek zavarják meg a harmóniát, hiszen egy párkapcsolatban bármi megtörténhet az „Igen!”-től a „Kicsinállak!”-ig. Mikor, merre érdemes tovább indulni?

Válótársas

könnyed, párkapcsolat-gazdagító est humorral és rögtönzéssel
A ring egyik sarkában POKORNY LIA, a másikban ELEK FERENC

Játékvezetők:
Gönczi Dorka válási mediátor
Varga Zsolt párkapcsolati kommunikációs szakember
Belépő: 3 500 Ft, diák- és nyugdíjasjegy: 3 000 Ft

Jegyvásárlás: június 15-től, hétfőtől péntekig 8–16 óra között a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ Fürdő sor 3. alatti épületében

Online jegyértékesítés: www.fehervariprogram.hu/jegy

Két népszerű színész, Pokorny Lia és Elek Ferenc improvizált, irányított jelenetekben, szórakoztatóan mutatják be a színpadon Gönczi Dorka, válási és párkapcsolati mediátor és Varga Zsolt, párkapcsolati kommunikációs szakember tapasztalatait. Elgondolkodtató példák a hétköznapokból, a mindennapi életből, amelyek segíthetnek elkerülni az együttélés buktatóit vagy éppen azt a helyzetet, amikor két, valamikor egymásba bolondult ember már csak az ügyvédek vagy a mediátorok jelenlétében képes beszélni egymással.

A téma ugyan komoly, de miért is ne lehetne róla humorral átszőve, oldott módon, komikus elemekkel kiegészített interaktivitással beszélni róla, pontosan azért, hogy a nézők számára újra egyértelmű legyen: két pont között a legrövidebb út – legyen bármilyen rögös is – továbbra is a mosoly és a közös nevetés.  A humorral gazdagon fűszerezett műsor mindenki számára érdekes lehet: annak, aki volt már magánéleti gödörben, de annak is, aki előrelátó módon szeretné elkerülni a buktatókat, és ehhez kipróbálna egy-két kommunikációs eszközt a saját hétköznapjaiban is.

Az előadás 90 percig tart, szünet nélkül, az alkotók 12 éven felüliek számára ajánlják. Jegyek már kaphatók a www.fehervariprogram.hu/jegy oldalon, személyesen pedig június 15-től a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ Fürdő sori épületében hétfőtől péntekig 8–16 óráig. A rendezvény sajtónyilvános, a helyszínen büfé működik.