Hírek

A Programszervező Kft. is bemutatkozik a BCE nyílt napján

2019. január 3.   Fehérvári Programszervező Kft.  

Duális partnerként a Fehérvári Programszervező Kft. is részt vesz a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) Székesfehérvári Campusának nyílt napján, január 18-án, pénteken. Minden kérdésre válaszolunk: keressék, keressétek munkatársainkat a helyszínen 9 órától!

A Programszervező Kft. szeptember óta részese az együttműködésnek, amelynek keretében két turizmus-vendéglátás szakos hallgató szerezhet gyakorlati ismereteket, tapasztalatokat a rendezvényszervezés területén, az egyetemen oktatott elméleti ismeretek mellé. A két fiatal, Bodolai Kitti és Ujfalusi Zsaklin Zsófia az elmúlt félévben aktívan részt vett a város rendezvényeinek (többek között a Fehérvári Advent programjainak) előkészítésében és a lebonyolításban is.

A kft. munkatársai egy figyelemfelkeltő kisfilmmel készültek a nyílt napra, amelyből kiderül, milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie a jó rendezvényszervezőnek, de az érdeklődők azt is megtudhatják majd, milyen árnyoldalai lehetnek ennek a munkának. A kisfilm mellett egy prezentációt is hallhatnak a résztvevők: megismerhetik a kft. felépítését, munkáját, illetve a város nagyrendezvényeit is, amelyeknek előkészítését, szervezését, lebonyolítását már ötödik éve végzi a cég a székesfehérvári önkormányzat megbízása alapján.

Nyílt nap a BCE Székesfehérvári Campusán

null