Hírek

Környezettudatosság a programszervezőknél

2019. december 17.   Fehérvári Programszervező Kft.  

Az Egyedi projektek vezetése elnevezésű duális tantárgy keretén belül mutatta be Környezettudatosság a Fehérvári Programszervező Kft. életében című prezentációját a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán Bazsó Ágnes, aki duális hallgatóként a város programszervező cégénél szerez szakmai gyakorlatot.

Tavaly turizmus-vendéglátás szak is indult a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán. A Fehérvári Programszervező Kft. vállalati partnerként vesz részt a duális képzésben: az egyetem hallgatói nálunk szerezhetik meg a rendezvényszervezéshez szükséges elméleti ismeretek mellé a gyakorlati tapasztalatokat.

Bazsó Ágnes az Egyedi projektek vezetése elnevezésű duális tantárgy keretein belül mutatta be Környezettudatosság a Fehérvári Programszervező Kft. életében című prezentációját dr. Jelen Tibor egyetemi docensnek, a BCE Gazdálkodástudományi Kar Vállalkozásfejlesztési Intézet Stratégia és Projektvezetés Tanszék tanszékvezetőjének és Juhász Zsófiának, a Fehérvári Programszervező Kft. ügyvezetőjének.

„A prezentációm arról szólt, hogy miként lehetne a céget környezettudatosabbá tenni egyrészt házon belül (szelektív kukákkal, újrahasznosított papírral, kevesebb műanyag palackkal), másrészt, hogy rendezvényeinken miként lehetne kiváltani például az egyszer használatos poharakat újrapoharakkal és a hulladékgyűjtők mellé szelektív kukákat is bevezetni, valamint, hogy a reklámmolinókat hogyan lehet újrahasznosítani. A mintegy tizenöt perces előadást a jelenlévők értékelték, de jegyet nem most, hanem a következő viszga után kapok rá. Juhász Zsófia az értékelés során azt mondta, szerinte megvalósíthatóak a tervek és szeretne is lépéseket tenni ennek érdekében” – mondta az előadás után Bazsó Ágnes.