Felhívások, Hírek

Éneklő Ifjúság Fejér megyei kórustalálkozó és fesztiválhangverseny – Felhívás

2022. március 4.   SZKKK  

A Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége – KÓTA Ifjúsági Énekkari és Zenepedagógiai Szakbizottsággal együttműködve a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ meghirdeti az Újra Éneklő Ifjúság hangversenyeket.

A szervezők Fejér megyéből várják a jelentkezőket.

A kórustalálkozó ideje: 2022. április 6.

A kórustalálkozók helyszíne:                      Táncház, Székesfehérvár, Malom u. 6.

A hangversenyen zsűri méltatja, értékeli a produkciókat, javaslataikkal továbbra is segítik a karnagyok munkáját, de arany, ezüst és bronz besorolásokat a kórusok nem kapnak, hiszen a cél most elsősorban a kóruséneklés örömének ismételt átélése. Tudjuk, hogy a kórusok nem is próbálhattak a korábbiaknak megfelelő módon, így műsoraik is másképp alakulnak. Ezzel együtt továbbra is fontos, hogy értékes kórusművek igényes előadásban szólaljanak meg. Azon kórusok számára, amelyek nagyon színvonalas produkciót nyújtanak, a zsűri ajánlást ad a KÓTA rendezésében 2022. november 17–20. között megvalósuló Kodály Zoltán IX. Magyar Kórusversenyen való részvételre.

Kérjük a jelentkezőket, hogy a letölthető jelentkezési lapot számítógéppel töltsék ki és e-mailben küldjék el a szervezőknek, a következő e-mail címre: kopcsai.margit@fehervariprogram.hu

Az e-mail tárgyába kérjük beírni: Újra Éneklő Ifjúság

Jelentkezési határidő: 2022. március 28., hétfő 18 óra

Kérjük, kizárólag ezt a jelentkezési lapot használják! Az Újra Éneklő Ifjúság jelentkezési lapon feltüntetett műsort a KÓTA köteles jelenteni a Szerzői Jogvédő Hivatalnak. Ezért kérjük, hogy a kórus műsorát pontosan töltsék ki! (Szerző, szövegíró, mű címe és időtartama.)

A beérkezett jelentkezések után a szervező Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ április 1., péntek 12.00-ig kiértesíti a jelentkezőket az adott kategória hangversenyének időbeosztásáról.

Jelentkezési lap  »

 

További információk:

Kopcsai Margit
rendezvényszervező
Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ
+3620/665-7583
kopcsai.margit@fehervariprogram.hu


 

,