Tóvárosi őszköszöntő piknik

2021. augusztus 30.   SZKKK  

Mikor:
2022. szeptember 4., vasárnap @ 14:00 – 19:00 Europe/Budapest Időzóna
2022-09-04T14:00:00+02:00
2022-09-04T19:00:00+02:00
Hol:
Toronysor melletti sétány és park
Székesfehérvár
Toronysor 8.
Költség:
Ingyenes

Néhány éve hagyomány, hogy a városrész lakói együtt búcsúztatják a nyarat és köszöntik az őszt – idén szeptember 4-én, vasárnap 14 órától várják az eseményre a vendégeket. Dúdoló a kicsiknek, zenés mese és bábműsor a nagyobbaknak, operett- és musicaldalok, és Kovács Kati koncertje a felnőtteknek – a sokszínű programban biztosan mindenki megtalálja a kedvére valót a 19 óráig tartó eseményen.

A műsor szervezői, a Székesfehérvári Közösségi Központ munkatársai minden korosztályra gondoltak, amikor a programot összeállították. A legfiatalabbak, a 0–3 éves korosztály – és szüleik – számára a Dúdoló ad lehetőséget közös éneklésre, mondókázásra, játékra, Pintérné Markovich Marcella hangszerekkel is készül a foglalkozásra.

Részletes program

14.00  Vacsorázz nálunk! „Főzőshow” Hangerdő módra – a Hangerdő Társulat interaktív gyerekelőadása

15.00  Dúdoló a 0-3 éves korosztálynak Pintérné Markovich Marcella vezetésével

16.00  Együgyű Mihók, avagy a balgaság szerencséjének egészen igaz történetje – a Ládafia Bábszínház előadása

17.00  Operett- és musicalslágerek – Sárkány Krisztián műsora

18.00  Kovács Kati

Egész délután: Virgonckodó mesepark óriás fajátékai, állatsimogató

A nagyobbacska gyerekeket a Hangerdő Társulat hívja főzőcskézni. Vacsorázz nálunk! – szól a műsor címe, amelyben a séf „mindent tud”, a kukta tökéletlen segítség, de szerencsére végül mindent megold a konyhalány. A „főzésbe” a gyerekek is bekapcsolódhatnak, garantált a jókedv! Bábszínház is lesz az Őszköszöntőn, a Ládafia Együgyű Mihókról mesél a közönségnek. Ő Isten bárgyú balgája, akivel a dolgok csak úgy megtörténnek – mondják a főhősről a mesélők, de végül mégis kiderül, hogy lehet sikert kovácsolni alvás közben is.

A program egész ideje alatt a Virgonckodó mesepark óriás fajátékaival játszhat az ifjú közönség, méghozzá olyanokkal, amelyek mind egy-egy mesejelenetet idéznek fel. Mindezek mellett még állatsimogatót is találnak majd a Toronysor melletti sétányon és a parkban az esemény látogatói.

A színpadon 17 órakor operett- és musicalslágerek hangzanak el Sárkány Krisztián, a Fedák Sári Színház alapító-igazgatójának előadásában, este hat órakor pedig egy igazi legenda, Kovács Kati lép a közönség elé, hogy a jól ismert dalokkal szórakoztassa az Őszköszöntő közönségét.