Felhívások, Hírek

23. Kortárs Művészeti Fesztivál – Felhívás

2024. március 12.   SZKKK  

A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK) ebben az évben is megrendezi a Kortárs Művészeti Fesztivált. A szervezők hívják, várják a város művelődési intézményeit, közösségeit, művészeti csoportjait, hogy a fesztivál idején zajló kortárs rendezvényeikkel csatlakozzanak az eseményhez!

Célunk: összesíteni és együtt kommunikálni a kortárs művészet jegyében zajló igényes, a fesztivál múltjának, jelenének és jövőjének megfelelő színvonalú, Székesfehérváron zajló programokat, melyek a város különböző pontjain valósulnak meg.

A fesztivál ideje: 2024. május 17–19.

A fesztivál központi helyszíne: az SZKKK Fürdő sori épülete és a Csónakázó-tó partja, főszervezője az SZKKK és kiemelt partnere, a Székesfehérvári Művészek Társasága.

A fesztiválhoz programokkal csatlakozni a https://forms.gle/MY35bD8ANBPSquRX7 adatlapot kitöltve lehet. A feltöltött programokat az SZKKK a Kortárs Művészeti Fesztivál eseményeihez kapcsolódó programként jeleníti meg.

A szervezők javasolják, hogy ezeket a programokat a város www.telelettel.hu programportáljára is töltsék fel, ott külön lekérdezés is működik majd ezekre az eseményekre, amennyiben tartalmazzák a „kortárs” szót.

Jelentkezési határidő: 2024. április 30., kedd

 

További információ:

Skobrák-Kovács Réka
rendezvényszervező
Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ
+3670/457-9002