Rémségek háza

2024. október 2.   SZKKK  

Mikor:
2024. október 25., péntek @ 16:00 – 20:00 Europe/Budapest Időzóna
2024-10-25T16:00:00+02:00
2024-10-25T20:00:00+02:00
Hol:
Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ
Székesfehérvár
Fürdő sor 3.
Költség:
500 Ft/gyerek
Kontakt személy:
Skrobák-Kovács Réka
+3670/457-9002

Halloweenhez közeledve a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK) Fürdő sori épülete igazi rémségek házává alakul október 25-én, pénteken délután négy és este nyolc óra között. A gyerekeknek szellemgyár játszóházzal, bűvészműsorral és egy amerikai hagyománynak megfelelő csokit vagy csalunk sétával készülnek a szervezők.

Az SZKKK központjában ijesztő és rémséges hangulat uralkodik majd október 25-én, pénteken, ugyanis a ház átalakul egy kísértetjárta, szellemekkel teli épületté. Délután négy és este nyolc óra között szellemgyár alkotó játszóházba invitálják a gyerekeket, ahol lehetőség lesz üvegből lámpásokat készíteni és őszi-halloweeni dekorációval díszíteni. Kalapos textilboszorkányokat is életre kelthetnek seprűvel a kezükben és varjúval a vállukon, hogy igazán autentikus megjelenése legyen a vasorrúnak, és a pókok is szerepet kapnak a kézműves asztaloknál, hiszen a nyolclábú apró – vagy épp óriási – ízeltlábúakat és az ő hálóikat lehet fonalból előteremteni.

Igazi mágikus világ elevenedik meg öt órakor a Paál István-teremben: Hajnal Máté családi bűvészműsorral varázsolja el a kicsiket és nagyokat. Hajnal Máté 2008 óta foglalkozik bűvészmutatványokkal és műsorokkal, hogy minél több meghökkent vagy épp ámulatba ejtett arcot láthasson, és felejthetetlen élményt nyújtson gyermek és felnőtt nézőinek. A fantasztikus trükkök mellett szórakoztató történetek és rengeteg humor is helyet kap a műsorban.

Negyed héttől sétára várják a rendezvény minden édesszájú gyerek résztvevőjét: a rémségek sétányán a hagyományos amerikai csokit vagy csalunk játékkal készülnek a szervezők, és jelmezes-töklámpásos felvonulást is tartanak, ahol a gyerekek ijesztő lámpásaikkal vagy jelmezeikkel csokit követelhetnek az útvonal állomásain.

Belépő: 500 Ft/gyerek

A programra a www.fehervariprogram.hu/jegy oldalon lehet jegyet váltani, személyesen pedig a rendezvény előtt, a helyszínen lehet belépőt vásárolni, amennyiben elővételben nem kel el minden jegy.

A rendezvény sajtónyilvános.

Jegyvásárlás »