Helló, tavasz! – Anya-lánya workshop

2024. február 28.   SZKKK  

Mikor:
2024. április 6., szombat @ 09:00 – 12:00 Europe/Budapest Időzóna
2024-04-06T09:00:00+02:00
2024-04-06T12:00:00+02:00
Hol:
Öreghegyi Közösségi Ház
Székesfehérvár
Fiskális út 93.
Költség:
Ingyenes
Kontakt személy:
Fiath Beáta
+3670/651-9273

Anyákat és lányaikat várja a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK) az Öreghegyi Közösségi Házba a Helló, tavasz! programra – az esemény igazi csajos kikapcsolódást kínál az érkező vendégeknek április 6-án, szombaton délelőtt 9 órától. Stílus- és sminktanácsadás, arctorna, szelfipont, textil nyaklánc készítése és limonádé – ezek gondoskodnak majd a hangulatról. A programra már váltható belépő a fehervariprogram.hu/jegy oldalon.

Helló, tavasz! címmel anya-lánya workshopot hirdet az SZKKK, ahol pihenhetnek, szépülhetnek és hasznos tanácsokkal lehetnek gazdagabbak a hölgyek. Biztos minden hölggyel előfordult már, hogy nem érezte jól magát egy ruhában, vagy nem tetszett, amit a tükörben látott, ezért Pánczél Anikó stílustanácsadással látja el az érkező anyukákat és lányaikat április 6-án kilenc órától. Ha már tudják, milyen ruhadarabok vagy színek állnak jól, rátérhetnek a sminkelésre is, ugyanis fél tizenegytől Szollár Kaczú Beatrix sminktanácsadásával folytatódik a program az Öreghegyen.

Egész délelőtt lehetőség lesz az arctorna kipróbálására, hogy a bőr szépségéért, a ráncok eltűnéséért tegyenek, esetleg azok kialakulását előzhessék meg a jelenlévők. Textil nyakláncot készíthetnek a kreatív hölgyek, mindemellé frissítőként pedig limonádét kínálnak a szervezők. A tavaszi hangulat, az anya-lánya program minősége garantált. A rendezvényre bármilyen korosztályú anya-lánya párosokat várnak a szervezők.

A program sajtónyilvános, a helyszínen büfé működik.

Belépő: 1500 Ft

Az eseményre a www.fehervariprogram.hu/jegy oldalon vásárolható jegy, személyesen pedig a rendezvény előtt a helyszínen lehet belépőt váltani, amennyiben elővételben nem kel el minden jegy.

Online jegyvásárlás »