Mentálfitnesz tréning Öreghegyen

2024. január 22.   SZKKK  

Mikor:
2024. február 2., péntek @ 17:00 Europe/Budapest Időzóna
2024-02-02T17:00:00+01:00
2024-02-02T17:15:00+01:00
Hol:
Öreghegyi Közösségi Ház
Székesfehérvár
Fiskális út 93.
Költség:
1000 Ft
Kontakt személy:
Fiáth Beáta
+3670/651-9273

Mentálfitnesz előadásnak és tréningnek ad otthont az Öreghegyi Közösségi Ház február 2-án, pénteken 17 órától. A tréning hatékony módszerekkel segít a sportolóknak elérni egyéni- és csapatcéljaikat, megőrizni motivációjukat, emellett támogatást ad ahhoz, hogy sikeresek legyenek és kezeljék a negatív stresszt. A tréningre már váltható belépő honlapunkon.

Jegyvásárlás »

„Legyél ott fejben!”, „fejben dől el” – halljuk nagyon sokszor edzőktől, sportolóktól, de hogy is néz ki a mentális tréning a gyakorlatban? Ezt próbálhatják ki azok, akik eljönnek Pánczélné Ruskó Katalin kézilabda szakedző, sport mentáltréner, wellness tanácsadó és Méhes Nóra sport mentáltréner, sport coach tréningjére február 2-án, pénteken 17 órára az Öreghegyi Közösségi Házba.

A mentális tréning kifejezés a szakirodalomban egy speciális technikát jelöl, amellyel a sportoló gondolati szinten gyakorol, kijavít és tökéletesít egy mozgást vagy mozgássort. „Fontos, hogy nemcsak fizikai síkon kell erősnek lenni, hanem fejben, lélekben is. Az évek során gyakran találkoztam a ’fejben elfáradtam, nincs, ami motivál, nem koncentráltam, úgyse fog sikerülni, nekem ez nem megy’ mondatokkal. Szeretném megmutatni a sportolóknak, hogyan lehet az elmét is edzeni és ezáltal kiküszöbölni ezeket az okokat” – mondja Pánczélné Ruskó Katalin.

A tréningre a 12 éves korosztálytól felfelé várnak olyan amatőr és profi sportolókat, akik szeretnék a mentális képességeiket is fejleszteni. A tréning játékos feladatokkal, önismereti és önérvényesítési játékokkal segít erősíteni az önbizalmat, motivációt ad a mindennapok nehézségeinek leküzdéséhez, segít egymás megértésében, a konfliktuskezelésben, erősíti a koncentrációt és a figyelmet. A résztvevők olyan technikákkal gazdagodnak, amelyeket nemcsak a sportban, hanem az tanulásban és az élet más területein is alkalmazhatnak.

A tréningre 1000 forintért váltható belépő, online a www.fehervariprogram.hu/jegy oldalon, személyesen pedig a rendezvény kezdetét megelőző 1 órában a helyszínen.

Az esemény sajtónyilvános.

Jegyvásárlás »