Egyéb

Kommunikálok, tehát vagyok

2020. január 3.   Fehérvári Programszervező Kft.  

A tavalyi verseny sikere után a Prosperis Alba Kutatóközpont Nonprofit Kft. megbízásából a Fehérvári Programszervező Kft. idén is meghirdette a Szóval győzni kommunikációs bajnokságot, amelyre 10–13. évfolyamos középiskolásokat várnak; a jelentkezési határidő: 2020. január 17. A nevezési időszakban a tavalyi bajnokság döntőseit kérdeztük arról, miért érdemes nevezni, mit kaptak a versenytől – elsőként Rudniczai Rudolfot.

Rettentő nehéz ma olyan embereket, közösséget találni, akik megfelelően és elegánsan adnak vagy akarnak hangot adni véleményüknek. Még sokkal nehezebb olyan platformot találni, ahol erre adnak lehetőséget és készítenek fel. Ezért egyedülálló és létfontosságú szerepet betöltő verseny a Szóval győzni kommunikációs bajnokság.

Azt gondolom, ha egymástól függetlenül megkérdeznek minket, versenyzőket, majdnem azonos válaszokat adunk. Mindenekelőtt olyan emberekkel dolgozhattunk együtt a tréningek során, akik szakmájukban igen kiemelkedők és olyan közösséghez tartozhattunk, akikkel nagyon hasonló volt az érdeklődésünk és elég hamar megértettük egymást.

Mivel ez egy verseny, győztese is van, de a tréningek során ez a versengés nem jelentkezett, sőt, azt mondtuk, inkább ne is legyen egy bajnok, mert mindegyikünket ugyan olyan jónak tartottuk. Tehát a csapatszellem hihetetlenül erős volt és még most is az.

Életem egyik legjobb élménye volt ez a verseny és nagyon megbántam volna, ha nem jelentkezem. Ugyanis itt nem csak pár felkészítő tréningről és a döntőről van szó, hanem az utána következő munkáról, együttműködésről is a várossal. Ahogy a polgármester is mondta, velünk, minket érintő ügyekről.

A verseny mellett – azt gondolom –, az sem egy sűrűn alkalmazott módszer, hogy a fejlődés és a lendület megtartása érdekében hozzánk hasonló fiatalokat hívnak, hogy mondjuk el a véleményünket, javaslatainkat és segítsünk a fiataloknak is vonzóvá tenni élőhelyüket.

Remek érzés ott állni a döntőben és az azt megelőző tréningeken, valamint az azokon készült rengeteg fotót megosztani és fogadni a gratulációkat, de az még jobb érzés, hogy meghallgatnak minket és tényleg számít a véleményünk.

Teljes meggyőződéssel buzdítok mindenkit, akinek számít az, hogy a megnyilvánulásai, véleményei értékesek és értelmesek legyenek, délutánonként feltöltődjön és izomlázat kapjon a nevetéstől, jelentkezzen!

Senki nem veszíthet semmit a jelentkezéssel, de akár rengeteget nyerhet. Az értékes ajándékok mellett még magával Azurák Csabával is találkozhattok.

Gyertek és találkozzunk a versenyen!

Rudniczai Rudolf

 

Tudnivalók, nevezés  »