Mozdulj! – extrém sportok mindenkinek

2022. június 23.   SZKKK  

Mikor:
2022. július 2., szombat, 09:00 – 13:00
2022-07-02T09:00:00+02:00
2022-07-02T13:00:00+02:00
Hol:
Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar
Székesfehérvár
Farkasvermi út 2.
Költség:
Ingyenes

Sportprogramokkal várják a mozogni vágyókat július első szombatján 9 és 13 óra között a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvarban. Az ingyenes program az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ Segítő Fehérvár programja keretében zajlik, a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ szervezésében.

Mozdulj!

Extrém sportok mindenkinek

• Mászófal
• Exatlon-pálya
• Freestyle foci
• Triál bemutató

Színpadi programok:

10.00  Aerobic Veszelszki-Cséza Ágnessel

11.00  Freestyle Foci Vértes Rebekával és Temesi Károllyal

11.30  A Trial Sportegyesület bemutatója

12.00  Jóga Szűcs Dorinával

Az eseményen a bátrabbak megtapasztalhatják, milyen is lehet egy Exatlon-versenyző bőrébe bújni, csak végig kell menni az Exatlon-pályán. Ha ez sikerült, akár a falra is mászhatnak – no nem az idegesség miatt, inkább csak azért, hogy kicsit átéljék a profi mászók nehéz pillanatait. A freestyle foci egyre népszerűbb manapság, a sportnap résztvevői találkozhatnak Vértes Rebekával és Temesi Károllyal, akik mindketten kiválóak ebben az igen látványos sportágban. Ott lesz a közösségi ház kertjében a Trial egyesület, amelynek tagjai időnként a fizikai törvényeivel ellentétes produkcióval ejtik majd ámulatba a közönséget. Egy sportnap persze nem lehet tényleges mozgás nélkül, a sok néznivaló mellett Veszelszki-Cséza Ágnes aerobikozni, Szűcs Dorina pedig jógázni hívja mindazokat, akik ezen a módon is tennének egészségükért.

A négy éve indult Segítő Fehérvár program keretében számos rendezvény valósult meg az elmúlt években, többek között kirándulások, közösségteremtő és -fejlesztő események, családok számára szervezett szórakoztató programok, egészségügyi szűrések, ezek sorába illeszkedik ez a sportos nap is.