Szent Mihály-napi piknik

2022. szeptember 13.   SZKKK  

Mikor:
2022. október 1., szombat @ 14:00 – 20:00 Europe/Budapest Időzóna
2022-10-01T14:00:00+02:00
2022-10-01T20:00:00+02:00
Hol:
Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar
Székesfehérvár
Farkasvermi út 2.
Költség:
Ingyenes
Kontakt személy:
Harcos Edina
+3670/642-2870

Október első szombatján ismét Szent Mihály-napi piknikre hívja a közönséget a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ. A Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar hagyományos családi programjában a szárazréti óvodások műsora mellett kézműves foglalkozás és sok játék is várja az érdeklődőket, a színpadon pedig fellép Wolf Kati és Kovács Áron is. A belépés ingyenes.

Délután két órától várja a családokat a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar október elsején, elsőként a Felsővárosi Óvoda Szárazréti Tagóvodájának gyermekei adják elő verses, zenés műsorukat 14 órakor. Két mesét is láthat, hallhat majd a közönség, a Hímzett Igricek vásári komédiásai 15. századi ruhába bújva teremtenek középkori hangulatot: mandolinnal, csörgővel és egy régi bőrönddel olyan interaktív történeteket adnak elő, amelyekben a gyerekek együtt zenélhetnek velük, sőt, a mese alakulásába is beleszólhatnak. A kicsiket sok játék várja majd, és persze kézműves foglalkozással is készülnek a szervezők a délutánra. 

Részletes program:

14.00  A Felsővárosi Óvoda Szárazréti Tagóvodájának műsora

14.15  A varázskút; A dadogó királyfi – a Hímzett Igricek mesélnek a gyerekeknek

18.00  Kovács Áron

19.00  The Big Rock Band – Wolf Kati és a Budapest Jazz Orchestra

15.00–18.00  Gyerekprogramok: kézműves foglalkozások, játékok

A színpadon este hatkor Kovács Áron műsorát hallhatja a közönség. A tévés, rádiós műsorvezetőként is ismert színész-énekest legutóbb augusztusban láthatta a fehérvári közönség, az augusztus 20-án bemutatott ünnepi műsor egyik szereplőjeként adta elő többek között az István, a király című musical sokak által kedvelt dalait.

A nap zárásaként Wolf Kati és Budapest Jazz Orchestra koncertjét élvezheti a hallgatóság. Az ország legképzettebb hangú pop énekesnője az ország első számú big bandjével egy színpadon mindenképp különleges zenei élménnyel kecsegtet. Műsorukban ezúttal mindenki számára jól ismert rockhimnuszok hangzanak el teljesen új zenei környezetben, a 17 tagú big band tolmácsolásában. A koncerten többek között olyan előadók dalai hallhatók, mint Tina Turner, a Queen, Bon Jovi vagy az Edda.